Masterclass ‘Online Verleiden’

Als ondernemer wordt je website steeds belangrijker. Het is naast je visitekaartje ook een manier om klanten binnen te halen. Maar hoe verleid je je websitebezoeker om klant te worden? Hoe kun je zijn brein onbewust prikkelen en overtuigen?

In de masterclass ‘Online Verleiden’ leer je een aantal overtuigingstechnieken waarmee je gedrag kunt beïnvloeden. Er zullen tal van succesvolle voorbeelden voorbijkomen en je gaat zelf aan de slag met het toepassen ervan op jouw website. Je leert hoe je je online communicatie effectiever kunt maken, wat uiteindelijk resulteert in meer omzet.

De masterclass wordt op 25 oktober 2018 gegeven door Arjen Hanssen, eigenaar van Online Overtuigen. Arjen Hanssen is expert op het gebied van online verleiding en overtuiging. Hij heeft jarenlange ervaring met het optimaliseren van websites van grote Nederlandse merken en zorgt hiermee voor enorme omzetstijgingen. Door gebruik te maken van kennis uit de consumentenpsychologie weet Arjen websitebezoekers te verleiden om het gewenste gedrag te vertonen. Hij brengt deze kennis over door het geven van masterclasses en workshops en biedt website advies aan waarbij hij je vertelt wat je aan jouw website aan moet passen voor een beter resultaat. 

Het programma
18:30 uur – 19:00 uur   Ontvangst met koffie/thee
19:00 uur – 19:30 uur   Start programma
21:00 uur – 22:00 uur   Einde programma & netwerkborrel

De kosten
Voor Members van LinkedMeer is deze thema-avond gratis! Niet-Members betalen € 25 (ex btw).

Aanmelden
Graag ontvangen we je aanmelding vóór 18 oktober 2018 per e-mail: info@linkedmeer.nl

Annulering
Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 oktober 2018; bij annulering na deze datum zullen wij in geval van niet-Members 50% van de kosten wel in rekening moeten brengen.

Lees nog meer…