De LinkedMeer Roos

Op 18 november 2020 stond de LinkedMeer Memberspecial op het program. Een traditionele verbindende avond voor members only. Door de Corona helaas gecancelled. 
Om toch de magische verbinding tussen al die fantastische LinkedMeer vrouwen te bewerkstelligen heeft elke member onlangs een witte roos met een zakje geluk van het team ontvangen. Geen post NL maar persoonlijke bezorging. Aandacht doet wonderen. 

Deze verbindende LinkedMeer roos zal in elke vaas prachtig opbloeien net zoals het nieuwe jaar dat vlak voor ons ligt. De roos is de koningin van de bloemen. Een koninklijk jaar staat klaar waarin de vrouw nog meer in haar kracht zal staan.Tijdens haar prachtige bloei herinnert deze witte roos daaraan. Bloei! 

Het tienjarig LinkedMeer jubileumjaar is bijna afgesloten. Op naar een nieuw begin vol enthousiasme en spetterende uitdagingen. Met onder andere de verhuizing van de huidige Memberspecial naar 8 maart 2021. Internationale vrouwendag/Womenpower!
LinkedMeer smaakt naar meer!

Lees nog meer…

Midzomeravond Memberspecial

Midzomeravond Memberspecial

Zou het wel kunnen doorgaan? Dat was eigenlijk het belangrijkste wat ons al dagen bezig hield. Na het raadplegen van alle mogelijke weerapps die er maar te vinden zijn, werd de knoop uiteindelijk...