Een bericht uit de bestuurskamer

‘Alle bijeenkomsten tot 1 juni, ook met minder dan honderd mensen, worden verboden.’ Dat waren de woorden van onze minister-president Mark Rutte die hij uitsprak op de persconferentie van 23 maart jl. Met nog 17 miljoen mensen staat LinkedMeer met al haar members met de rug tegen de muur. En zonder morren, dienen wij deze regel op te volgen uit bescherming naar elkaar.

Met deze verordening laat het bestuur met pijn in het hart weten dat alle komende activiteiten op de agenda, zeker tot 1 juni a.s., zijn afgelast. Zeer spijtig allemaal. Een dikke twee maanden zonder een gezellige Opdekoffie of inspirerende themabijeenkomst mits, ja mits er zomaar verandering in de situatie komt. Want de enige zekerheid in het leven is, dat niets zeker is.‘Our greatest experiences are our quitest moments.’

Hoe dan ook, deze gedeeltelijke lockdown treft bijna elk ondernemerschap. Geen actie, geen reactie. De wind kun je niet veranderen de stand van de zeilen wel. LinkedMeer steekt graag een hart onder de riem van elke ondernemende vrouw.

Vrouwen anno nu zijn sterk en krachtig. Een gouden kracht, bijna elektrisch geladen. Dat maakt elke vrouw een baken van licht voor zichzelf en de wereld om haar heen. De heldere zon aan de hemel toont dat het licht altijd sterker is dan de duisternis. Aan die heldere horizon gloren al nieuwe tijden vol overvloed en krachtig ondernemerschap.

Tevens biedt deze periode ook weer nieuwe mogelijkheden. Mocht jij ideeën hebben om elkaar te ondersteunen in deze tijd, laat het ons weten. Misschien is het mogelijk, ter overbrugging, een online-evenement te organiseren. We staan open voor alle suggesties. Samen staan we sterk.

En vergeet niet onze oneliner dat in het jubileumjaar groot in het licht staat:

‘Dream, courage, inspire en harmony’

of te wel…..

Droom je leven en leef je droom!

Wij wensen je veel sterkte in deze bijzondere tijd en blijf vooral gezond!

Met warme groeten,

Team LinkedMeer

 

 

Lees nog meer…