Volle Maan bestuursvergadering

Op 30 november jl. was het bestuur bijeen. 
Met de prachtige vrouwelijke Volle Maan in het communicatieve en verbindende teken Tweelingen aan de hemel, was een vruchtbare vergadering vanzelfsprekend. 
De Maan bereikte haar piek en datzelfde gold ook voor dit LinkedMeer ‘jubileum’ jaar. Ja! Want het 10-jarig jubileumjaar, afgelopen januari feestelijk ingeluid met de fantastische godinnenavond, loopt bijna ten einde. Per 1 januari 2021 is de start van jaargang 11! Een mooi en magisch getal. Een vers en bruisend jaar waarin alles weer mogelijk is! 

Met een korte blik achterom constateerde het bestuur blij en dankbaar dat ondanks de vracht aan opgelegde beperkingen het vrouwennetwerk stevig in haar schoenen staat. Mede door de ingevulde enquêtes van een grote groep members, is het zicht op ‘wat is goed, wat kan beter in de club’, geheel helder!
Er is altijd ruimte voor verbetering. 

‘Geef nooit op’, is het credo dat die sterke aarding geeft aan het prachtige vrouwennetwerk. Een krachtige aarding om vol vertrouwen en enthousiasme verder te gaan.

Lees nog meer…

Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo

Met ingang van dit jaar gaan wij ons als LinkedMeer inzetten voor Stichting Anne-Bo Deze stichting zet zich in voor jonge vrouwen die van huis uit niet de mogelijkheden en middelen hebben om te...