ChampagneOntbijt bij LinkedMeer!

IMG_0005Buiten is het nog donker en op het Burgemeester van Stamplein is nauwelijks beweging te zien maar binnen bij Barista Café wordt hard gewerkt; kaarsjes aansteken, eieren opzetten, scones in de oven, de champagneglazen oppoetsen en dit alles voor het eerste sprankelende ChampagneOntbijt van LinkedMeer op woensdag 13 januari 2016.

Klokslag half negen druppelen de eerste dames binnen en tegen negen uur is de grote tafel vol. We zijn compleet. Achttien professionele vrouwen uit de regio Haarlemmermeer zijn bij elkaar om aan elkaar nieuwjaarwensen uit te delen, om bij te praten en om nieuwe gezichten te ontmoeten. Want naast onze eigen Members zijn ook vijf professionele vrouwen aanwezig voor een eerste kennismaking met ons netwerk. IMG_0010

Drie prachtige etagères gevuld met gevarieerde ontbijthapjes sieren de tafels op, een lust voor het oog én de tong. En dan is het tijd om de glazen te laten klinken. Gezamenlijk proosten we op een succesvol 2016, zowel zakelijk als privé. Om aansluitend met elkaar te netwerken en IMG_0011ervaringen uit te wisselen.

Het eerste ChampagneOntbijt is  geslaagd en misschien wel een terugkomend evenement als de sprankelende variant op de normale OpdeKoffie.

Kortom, een gezellige en bruisende start voor een dynamisch LinkedMeer jaar!

Lees nog meer…