De Hormonendans

Ook een ondernemende vrouw heeft hormonen … 

Birgitta Boon, (hormoon)verpleegkundige, coach en natuurgeneeskundig therapeut, en Angelique Seerden, coach, natuurgeneeskundig therapeut en PNEI specialiste, zullen een lezing geven over de hormonendans.

Hormonale klachten: weet jij welke dat zijn? Wanneer heb je last van PMS, migraine of de overgang? Neem nu de overgang. Dit is een natuurlijke levensfase waarbij de vrouw van een vruchtbare naar een onvruchtbare periode gaat en de vrouwelijke geslachthormonen een nieuw evenwicht moeten vinden. Dit kan gepaard gaan met diverse klachten zoals: opvliegers, menstruatie problemen, gewrichtspijnen, slapenloosheid, prikkelbaarheid, stress, etc. Vaak zijn de klachten van dien aard dat we er ondanks de ongemakken gewoon mee door kunnen werken.

Toch kunnen er zulke grote disbalansen ontstaan die werken soms moeilijk tot onmogelijk maken. Als ondernemende vrouw zit je hier niet op te wachten. Veel ondernemende vrouwen kunnen het zich niet permitteren om langdurig uit te vallen. Omdat ze het werk gewoonweg niet kunnen overdragen of omdat ze dit financieel niet kunnen opvangen. Als dit dan toch gebeurt kunnen de gevolgen dramatisch zijn.

Als je bekend bent met de voortekenen en de gevolgen die de overgang met zich mee kan brengen is dat al een winst. Zodra je vroegtijdig signaleert wat er met jou aan de hand is, kun je daarop anticiperen en kunnen de ingrijpende gevolgen mogelijk uitblijven.

Het programma
18:30 uur – 19:00 uur   Ontvangst met koffie/thee
19:00 uur – 19:30 uur   Start programma
21:00 uur – 22:00 uur   Eind programma & netwerkborrel

De kosten
Voor Members van LinkedMeer is deze thema-avond gratis! Niet-Members betalen € 25 (ex btw).

Aanmelden
Graag ontvangen we je aanmelding vóór 19 februari 2018 per e-mail: info@linkedmeer.nl

Annulering
Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 20 februari 2018; bij annulering na deze datum zullen wij in geval van niet-Members wel in rekening brengen.

SaveSave

SaveSave

Lees nog meer…