Workshop ‘Teken je talent’ door Suzanne Warmerdam

Op 22 augustus verzorgt Suzanne Warmerdam een bijzonder leuke workshop voor LinkedMeer; we gaan namelijk tekenen! En denk nu niet meteen ‘nee hè, dat kan ik helemaal niet’ want je hoeft hiervoor echt geen Picasso te zijn. Iedereen kan het!

We gaan aan de hand van speciaal ontwikkelde talentenkaarten aan de slag met stiften en papier om op een creatieve manier talenten te ontdekken, erover te laten vertellen en vooral om ze in te zetten. De creativiteit gaat stromen en er ontstaan als vanzelf out-of-the-box ideeën om in het werk toe te passen.

Suzanne studeerde Bedrijfskunde en werkte ruim 20 jaar bij grote bedrijven, voordat ze in 2017 het roer omgooide en als tekenende coach & trainer aan de slag ging.

“Ik heb zelf lang gezocht naar mijn eigen talenten, naar waar ik goed in ben en blij van word. Dat voelt geweldig en dat gun ik anderen ook. Als je met mij werkt, dan doen we dingen die luchtig & licht voelen, maar diepgaande inzichten geven. Ik geloof erin dat de antwoorden al in je zitten, ik help je ze te vinden. Ook jij kunt veel meer dan je denkt! Ga het doen en ervaren, zodat we met elkaar de wereld een beetje mooier maken!”

Of je nu een ervaren tekenaar bent of normaalgesproken alleen je handtekening op papier zet…, deze LinkedMeer bijeenkomst wil je echt niet missen.
Uiteraard is er na afloop nog gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig na te praten en te netwerken. En natuurlijk mag je je creaties mee naar huis nemen!

Voor onze members is de workshop gratis, aan introducees vragen we een bijdrage van € 20,00 pp. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@linkedmeer.nl

 

Bijeenkomst              Workshop ‘Teken je talent’ door Suzanne Warmerdam

Datum                         22 augustus 2024

Tijd                               van 19.30 tot 22.00 uur

Locatie                        Verenigingsgebouw De Meerklank, Zandlaan 56 in Bennebroek

Lees nog meer…