Themabijeenkomst – 1 (2023)

 
 
We willen je graag uitnodigen voor onze eerste themabijeenkomst van 2023. Onze eigen members Brigitte Otte en Mirjam Lucas van Ankh Uitvaartzorg en Marian Verschuren van Praktijk voor Kernvragen verzorgen het programma van deze avond.
 

Workshop 1: Denk jij wel eens na over je afscheid?

Als ervaringsdeskundigen kunnen Brigitte en Mirjam zeggen hoe fijn het is als je dingen op papier hebt staan. Een leidraad en wensen van de overledene.
Tijdens de workshop zullen we op een ontspannen manier praten over afscheid nemen. Hoe kan het een afscheid zonder (minder) zorgen zijn. Je hebt wel meer aan je hoofd dan een kist kiezen, welke locatie, welke foto er op de kaart moet etc.
Als je nu nadenkt over je/een afscheid, zijn er veel zorgen weggenomen en hebben nabestaanden tijd om afscheid te nemen. Er word je dingen uit handen genomen. Het gaat niet alleen je eigen afscheid. Ook die van je ouders of broers/zussen.

 

Workshop 2: Innerlijk zelfbestuur

Marian leert ons in haar workshop ‘innerlijk zelfbestuur’ wat er gebeurt als bij jou een gevoelige snaar wordt geraakt. Hoe je zo’n moment van verwarring, boosheid of schaamte kunt zien als “cadeau” wat je uit mag pakken op jouw persoonlijke ontwikkelingspad 😉. In de workshop neemt ze ons mee om te leren differentiëren. Als het ware “op verschillende tafeltjes te leggen wat er op het proces gebeurd. Zodat er overzicht komt. Benieuwd naar de volledige inhoud van de workshop, kijk dan op de website.

 

Programma, locatie, kosten

19.30 uur  Opening
19.45 uur  Brigitte en Mirjam over ‘Denk jij wel eens na over een/jouw afscheid?’
20.15 uur  Pauze 
20.30 uur  Marian Verschuren over ‘Innerlijk zelfbestuur’
21.15 uur  Netwerken onder het genot van een drankje
22.00 uur  Afsluiting 
 
Locatie:
Villa Vijf33 (ingang aan de zijkant), Kromme Spieringweg 533, Vijfhuizen.
Parkeren in de straat of naaste omgeving
 
Deelnamekosten: 
€7,50 voor members en €10 voor niet-members. 
 
Aanmelden kan via info@linkedmeer.nl

Lees nog meer…