Themabijeenkomst

Online masterclass 27 mei 2020

“Thuiswerken –
De zelfbewuste vrouw met een representatieve (zakelijke) uitstraling” door Lorenzo Homoet

De workshop

Naar je werk, naar de klant, daar hebben wij meestal wel voor ogen hoe wij er uit willen zien. Het moet netjes, verzorgd, passend bij de beroepsgroep, ik moet dichtbij mijzelf blijven….en zo zijn er nog wel een aantal superlatieven te noemen welke definitie wij geven aan het woord representatief. Kleding heeft invloed op hoe wij ons voelen. Nu wij veelal – verplicht – thuis werken, lijkt er voor velen een uitdaging om een echte outfit te dragen wanneer je thuis werkt. Representatief blijkt voor een ieder een andere betekenis te hebben of is er één associatie? Het quarantainetijdperk stelt het thuiswerken als norm. Welke boost geef ik mijzelf ook wanneer er maar 1/3 van mijn uiterlijke presentatie op ZOOM zichtbaar is bij een ontmoeting met een potentiële klant of opdrachtgever.  

In de interactieve workshop geeft imagoprofessional Lorenzo Homoet handige tips en tops voor een representatieve uitstraling in de huidige situatie en het momentum wanneer wij offline aan de slag kunnen. Aan de hand van praktische voorbeelden en het toepassen van werkbare voorbeelden, worden de
deelnemers uitgedaagd om op zoek te gaan naar hun persoonlijke motivatie bij een representatief uiterlijk.

Klik op de foto en ervaar Lorenzo, de gepassioneerde Imago consultant.

Het programma 27 mei 2020

19.30 uur  Gastheer ‘Lorenzo nodigt je uit via de mail. De ‘Zoom’ deur gaat open.
19.45 uur  Start workshop
20.30 uur  Korte pauze 
20.45 uur  Vervolg workshop
21.30 uur  Afronding

Kosten

In verband met de coronacrisis wil LInkedmeer haar members tegemoet treden en deze exclusieve inspirerende workshop gratis aanbieden. Niet members betalen € 10,00.
Je ontvangt een nota.

Aanmelden

Via info@linkedmeer