Zet vast in je agenda!

Ook in 2024 hebben we weer een volle agenda. 

Elf keer per jaar organiseert LinkedMeer een netwerkbijeenkomst of een ander evenement. Zo hebben we dit jaar weer diverse leuke, interactieve en leerzame themabijeenkomsten en workshops waarbij we members of gastsprekers een podium geven. Maar er is bijvoorbeeld ook volop gelegenheid om tijdens een kop koffie of thee, een borrel of een lekkere actieve wandeling te sparren met andere vrouwelijke ondernemers en zo je netwerk te vergroten. En natuurlijk is er dit jaar weer een heel speciale Memberspecial, ons ‘members-only’ event. 

Onze Members hebben gratis toegang tot alle evenementen.

De eerste bijeenkomst in 2024, onze Nieuwjaarsborrel bij restaurant Long Island in Hoofddorp, vindt plaats op 19 januari. Wil je hierbij graag aanwezig zijn, heb je interesse in één van onze andere netwerkbijeenkomsten of wil je een keer kennismaken met LinkedMeer? Dan ben je uiteraard van harte welkom! Stuur een e-mail naar info@linkedmeer.nl en je ontvangt van ons alle informatie.

Tot snel bij één van onze evenementen! 

Lees nog meer…

Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo

Met ingang van dit jaar gaan wij ons als LinkedMeer inzetten voor Stichting Anne-Bo Deze stichting zet zich in voor jonge vrouwen die van huis uit niet de mogelijkheden en middelen hebben om te...