In memoriam

Het intens droevige bericht heeft ons bereikt dat een oud-Member van LinkedMeer, na een leven vol dynamiek, liefde en zorg, veel te vroeg is overleden.

Kitty van Berchum

Kitty was voor de organisatie van LinkedMeer een pionier van het eerste uur.  De talenten die zij professioneel inzette, het organiseren en ondersteunen van zakelijke evenementen, vloeide moeiteloos vrijwillig door in de netwerkbijeenkomsten van Linkedmeer.

Organiseren zat in haar bloed met oog voor detail.  Een rots in de branding. Op haar unieke warme bescheiden wijze, regelde zij samen met het team, met maar één doel in het vizier: de bijeenkomst wordt een succes! Typerend en onvergetelijk is haar onmetelijke wils- en levenskracht, niet alleen in haar betrokkenheid bij LinkedMeer, maar ook tijdens het dragen van haar slopende ziekte. De altijd ondeugende blik in haar ogen,  de stralende lach op haar gezicht, deden je niet geloven, dat ze ernstig ziek was. En zo zullen wij  haar in onze herinnering dragen. Als een bijzonder, sterk, daadkrachtig en liefdevol mens met een gouden hart.

 

Lees nog meer…

Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo

Met ingang van dit jaar gaan wij ons als LinkedMeer inzetten voor Stichting Anne-Bo Deze stichting zet zich in voor jonge vrouwen die van huis uit niet de mogelijkheden en middelen hebben om te...