Internationale vrouwendag 2015

Maandag 9 maart: Internationale vrouwendag

VERSLAG

Tijdens dit eerste event in het kader van internationale vrouwendag 2015 zijn we enorm gastvrij ontvangen bij Master Totaalinrichting door LinkedMeer-member Judith Bertoens. Bedankt daarvoor! Judith heeft ons verteld wat allemaal mogelijk is bij Master Totaalinrichting en wat de nieuwste trend op het gebied van vloeren is: pvc-vloeren. Wil je hier meer over weten, dan is het zeker de moeite waard om contact op te nemen met Judith.

Daarna heeft Linda Schuwer van LS Interim Finance de aftrap gegeven voor de LinkedMeerEstafette. Linda heeft verteld over haar passie voor visagie en haar werk als interim financial. Ook heeft Linda van de gelegenheid gebruik gemaakt de aanwezigen te laten weten dat ze op zoek is naar een nieuwe opdrachtgever. Het werk bij haar huidige opdrachtgever stopt in de loop van dit jaar. Linda heeft het symbolische estafettestokje doorgegeven aan Sippy Zwalua. We zijn benieuwd naar haar presentatie tijdens de volgende LinkedMeerEstafette!

Vervolgens heeft Daniëlle de Jong van Mandema & partners ons meegenomen naar het pensioen. Zij heeft ons op het belang gewezen van het goed regelen van je pensioen: niet alleen voor het moment waarop je zelf met pensioen gaat, maar vooral ook voor de situatie dat jou iets overkomt. Daniëlle is hierbij uitgebreid ingegaan op ons pensioenstelsel en de verschillen tussen ondernemers en werknemers. Daar waar werknemers in veel gevallen kunnen deelnemen aan een pensioenregeling van de werkgever, moet een ondernemer dit allemaal zelf regelen. Dit geldt ook voor arbeidsongeschiktheid. De presentatie heeft de aanwezigen pensioenbewust gemaakt. Onder het genot van een drankje en een hapje, gemaakt door Esther Pos van One Fat Lady, heeft iedereen nog uitgebreid nagepraat over dit onderwerp.

AANKONDIGING

Internationale vrouwendag 2015 staat in het teken van economische zelfstandigheid. En professionele vrouwen zijn economisch zelfstandig, maar wat weet jij als professional over je pensioen?

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de Nederlanders pensioenonbewust is. Daar willen wij verandering in brengen. Op 9 maart informeert Danielle de Jong van Mandema & Partners ons daarom over ons pensioen: Wat moet je weten over je pensioen? Wat doet de overheid voor je? Wat moet je zelf doen? Wanneer kun je met pensioen? Op deze onderwerpen zal Danielle tijdens de themabijeenkomst uitgebreid op in gaan.

Ook introduceren we de LinkedMeerEstafette. We bieden twee members de kans om zich te presenteren. Daarna kunnen ze het estafettestokje doorgeven aan twee members die dat tijdens het volgende event kunnen doen. Wil jij starten? Neem dan contact op via info@linkedmeer.nl

HET PROGRAMMA

Datum: 9 maart 2015
19.00 – 19.30 uur Ontvangst met koffie
19.30 – 20.00 uur LinkedMeerEstafette
20.00 – 21.00 uur Presentatie Danielle de Jong
21.00 – 22.00  uur Netwerkborrel

LOCATIE

Master Totaalinrichtingen
Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp

KOSTEN

Kosten voor deelname bedragen € 40,- ex. btw. LinkedMeer members betalen € 20,- ex. btw.
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 6 maart 2015.

AANMELDEN

Aanmelden kan via info@linkedmeer.nl.

Over de trainer

Danielle is al geruime tijd werkzaam binnen de financiële dienstverlening, met name op het gebied van pensioenen en zorg en inkomen.

Zij helpt graag mensen bij de beslissingen die ze moeten nemen op het gebied van pensionering, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Eerst inzicht geven en dan de juiste keuzes maken.

Haar passie is het overdragen van de kennis, zodat je als gelijkwaardige gesprekspartner de keuzes voor de toekomst kunnen bespreken. Danielle wil deze gesprekspartner ook voor langere tijd zijn!

Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.

Alle bloemen van morgen zitten in de zaden van vandaag.