KickOff 2015

VERSLAG

De goedbezochte KickOff 2015! was de start van het nieuwe LinkedMeer-jaar. Waar wij onze plannen presenteerden, maar vooral ook jullie input wilden krijgen.

Het was ook het moment om Patricia in het zonnetje te zetten. Na vijf jaar hard gewerkt te hebben om LinkedMeer vorm te geven en allerlei evenementen georganiseerd te hebben, vond zij het tijd om het stokje over te dragen. Gelukkig blijft haar kennis en ervaring behouden voor LinkedMeer: ze blijft uiteraard member van LinkedMeer en vormt samen met Gwen Arendsen en Gerda Janssen de Raad van Advies. Patricia, bedankt voor je enorme inzet voor LinkedMeer.

Tijdens de netwerkronden hebben we vragen en stellingen voorgelegd aan de aanwezige members om een beeld te krijgen van hun verwachtingen. Hier kwam een duidelijke rode draad naar voren: de members willen elkaar weer echt leren kennen en een idee krijgen van wat iedereen doet. Jullie willen ook dat LinkedMeer iets minder vrijblijvens is: het zijn van LinkedMeer member brengt ook betrokkenheid met zich mee. Voor ons iets om mee aan de slag te gaan!

Als afsluiting van deze eerste bijeenkomst in 2015, hebben we gezamenlijk nog genoten van een hapje en drankje bij Skicentrum Hillegom.