Een zakennetwerk voor vrouwen

LinkedMeer is hét zakennetwerk voor ondernemende vrouwen in de Haarlemmermeer.

LinkedMeer is er voor ondernemende vrouwen die doelgericht in de eigen regio willen netwerken. Niet alleen voor zelfstandige onderneemsters (met of zonder personeel), maar zeker ook voor vrouwen in loondienst. Door het bezoeken van de events vergroot je snel je zakelijke contactenkring.  Daarbij staat de zakelijke insteek in een ontspannen sfeer voorop. Met volop ruimte voor spiegeling, wederzijdse betrokkenheid, actieve feedback en nieuwe initiatieven. LinkedMeer helpt je graag op weg naar verdere groei en succes van jouw ondernemende kwaliteiten, dus: Come on and join us!

 

Het netwerk

LinkedMeer organiseert diverse events, zoals themabijeenkomsten, netwerkborrels en ledenspecials. Raadpleeg voor de eerstvolgende bijeenkomst de agenda!

Kennismaken

Ben je een ondernemende vrouw en op zoek naar een actief en laagdrempelig zakelijk vrouwennetwerk in de Haarlemmermeer?  Geef je dan op voor een van de bijeenkomsten en maak vrijblijvend kennis met LinkedMeer en haar leden.

Samenwerking

Wil je een actieve bijdrage leveren aan het netwerk? We zijn altijd op zoek naar interessante onderwerpen voor themabijeenkomsten. Of wil je op andere wijze met ons samenwerken? Laat het ons weten via info@linkedmeer.nl.

Sponsoring

Ook organisaties die een bijdrage willen leveren in de vorm van locatiesponsoring, het ter beschikking stellen van kennis of op andere wijze nodigen we graag uit contact op te nemen. LinkedMeer biedt volop mogelijkheden om uw bedrijf, product of dienst de juiste exposure te geven bij een interessante en groeiende doelgroep.

Lid worden?

Wil je lid worden van dit zakelijke netwerk voor vrouwen? Meld je dan nu aan!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je de maandelijkse nieuwsbrief van LinkedMeer ontvangen? Meld je dan hier aan!