De vrouwen achter het netwerk

Van links naar rechts, Debby, Marjon en Sippy. Drie ondernemende vrouwen uit de regio, vormen het team van LinkedMeer.

Wij, een drietal enthousiaste dames die al langere tijd member zijn van LinkedMeer, staan vanaf begin 2019 met veel enthousiasme aan het roer van deze zakelijke netwerkorganisatie. Wij wensen steeds opnieuw om een leuk en inspirerend programma voor je te organiseren.


 

Het bestuur stelt zich graag aan je voor:

Debby Albers (secretaris)
Mijn naam is Debby Albers, single-moeder van 3 uitgevlogen kinderen, therapeut, auteur van twee romans en pionier voor vrijheid en gelijkwaardigheid. Graag draag ik mijn steentje bij aan het team van LinkedMeer want ik geloof in de kracht van vrouwen. Gebundelde vrouwenkracht is zelfs invloedrijk op alle werk en leefgebieden.

Sippy Zwalua-Boorsma (Duo voorzitter, public relations en 2e penningmeester)
Mijn naam is Sippy Zwalua-Boorsma, getrouwd en moeder van een volwassen zoon.
Ik  ben loopbaanprofessional en trainer en begeleid individueel en in groepsverband bij werk-gerelateerde vraagstukken. Ik werk als leidinggevende (drie teams) bij de gemeente Rotterdam. Mijn hobby is abstract schilderen met veel kleur.

Marjon Middelkoop-Huiskens (Duo voorzitter, ledenadministratie en 1e penningmeester)
Mijn naam is Marjon Middelkoop-Huiskens, sinds 2013 werkzaam als orthomoleculair therapeut in mijn eigen praktijk Vortho. Mijn passie is om mensen met gezondheidsklachten met hulp van een op maat gemaakt voedingsplan en aanvullende supplementen weer klachtenvrij te krijgen. Getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter.

Lid worden?

Wil je lid worden van dit zakelijke netwerk voor vrouwen? Meld je dan nu aan!

Nieuwsbrief onvangen?

Wil je de maandelijkse nieuwsbrief van LinkedMeer ontvangen? Meld je dan hier aan!