Geen missie zonder passie

Om zakelijk succesvol te kunnen zijn is het niet voldoende dat je ambitieus bent en je vak beheerst. Het betekent ook dat je je moet blijven ontwikkelen en moet willen groeien. En moet beschikken over de juiste contacten, weten waar je kennis kunt halen.

Het LinkedMeer-netwerk wil ondernemende vrouwen uit dezelfde regio op een plezierige manier bij elkaar brengen om nieuwe zakelijke contacten op te doen en om professioneel te groeien en kennis en ervaringen uit te wisselen.

Wat biedt LinkedMeer?

LinkedMeer wil ondernemende vrouwen op diverse vlakken ondersteunen en organiseert daar passende bijeenkomsten voor.

OpdeKoffie

Tijdens onze OpdeKoffie-ochtenden ontmoet je snel veel andere ondernemende vrouwen. Bij OpdeKoffie zijn zowel members als niet-members welkom. Juist voor niet-members is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met ons. Zo groeit je zakelijke netwerk direct!

Themabijeenkomsten

Deze bijeenkomsten richten zich vooral op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en groei. Denk aan workshops op het gebied van communicatie, organisatie, presentatie en financiën. Met de groei van het netwerk zullen tijdens dergelijke avonden steeds vaker experts uit het eigen netwerk spreken. Deze avonden worden altijd afgesloten met een borrel.

MemberSpecial

De jaarlijkse ledenspecials is erop gericht om het onderlinge contact van de leden te intensiveren. Deze bijeenkomsten zijn informeler van aard en hebben een wisselende invulling. Wel zijn ze uiteraard altijd exclusief voor members!

Alle events staan open voor members en niet-members, met uitzondering van de MemberSpecial. Members hebben wel voorrang bij events. Bovendien geldt voor Members een gereduceerd tarief voor onze events.

Lid worden?

Wil je lid worden van dit zakelijke netwerk voor vrouwen? Meld je dan nu aan!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je de maandelijkse nieuwsbrief van LinkedMeer ontvangen? Meld je dan hier aan!