Lof bestaat 10 jaar!

Lof bestaat 10 jaar en we mogen de digitale jubileumeditie van het tijdschrift gratis met je delen. Dat doen we natuurlijk graag! En we feliciteren Jolanda Holwerda van Lof Magazine en Lof Academy van harte met deze mijlpaal!

Lof bestaat tien jaar. Wie had dat ooit kunnen denken toen ik in 2007, op mijn verjaardag, samen met veertig vrouwen begon met het maken van de eerste – en ik dacht eenmalige – editie van Lof? 

Sindsdien is er ongelooflijk veel gebeurd. Er zijn veel redenen om een strik te doen om tien jaar Lof en terug te kijken, vooruit te blikken en te vieren dat we zoveel vrouwen hebben geïnspireerd om hun ambities op het gebied van werk, gezin en maatschappij te realiseren. Dat doen we dan ook graag in deze jubileumeditie. Met de redactie van weleer hebben we met veel passie en bevlogenheid aan dit nummer gewerkt. 

We zijn er super trots op dat dit nummer digitaal verschijnt en omdat we jarig zijn, trakteren we je gratis op deze online jubileumeditie.

 

Hartelijke groet, Jolanda Holwerda

Lees nog meer…

Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo

Met ingang van dit jaar gaan wij ons als LinkedMeer inzetten voor Stichting Anne-Bo Deze stichting zet zich in voor jonge vrouwen die van huis uit niet de mogelijkheden en middelen hebben om te...