LinkedMeer member worden

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

LinkedMeer Member worden 

Wanneer is LinkedMeer iets voor jou?

LinkedMeer richt zich op vrouwen die in een zakelijke omgeving werkzaam zijn. Het netwerk is er voor vrouwen die ofwel in loondienst ofwel als zelfstandig ondernemer werken.

De leden van LinkedMeer hebben een ondernemende aard, zijn nieuwsgierig en geïnteresseerd. Zij worden graag geïnspireerd en willen ook anderen inspireren. Het zijn vrouwen die niet alleen op events komen luisteren, maar die ook wat te vertellen hebben. Kortom, vrouwen die een haal/breng mentaliteit heel vanzelfsprekend vinden.

 

De LinkedMeer leden voldoen aan de volgende omschrijvingen:

 • Professionele en ondernemende vrouwen.
 • Zijn in loondienst of werkzaam als zelfstandig ondernemer of freelancer.
 • Hebben een professionele drive en zijn professioneel ambitieus.
 • Willen hun zakelijke persoonlijkheid verder ontwikkelen.
 • Willen van anderen leren en anderen inspireren.
 • Zijn bereid om mee te werken aan het succes van het netwerk door LinkedMeer en haar activiteiten serieus te promoten.
 • Zijn bereid om in LinkedMeer te investeren door actief lid te worden.

 

Ontmoet de members

Een zakelijk netwerk is er niet zomaar. Het heeft toegewijde leden nodig die helpen met de bekendheid en die bijdragen aan de kwaliteit van het netwerk.
LinkedMeer is een netwerk dat vrouwen uit verschillende disciplines en met verschillende achtergronden wil samenbrengen. Het biedt een omgeving waarbinnen vrouwen zich professioneel verder kunnen ontwikkelen en ontplooien.

Lid worden?

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!

Hoe werkt het?

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!

 • Je zakelijke contacten te blijven uitbouwen.
 • Deze contacten te onderhouden en te intensiveren.
 • Je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.
 • Zakelijke doelstellingen te benoem en ze actief te realiseren.

Wat biedt het MemberShip jou?
– Je eigen profielpagina op de website van LinkedMeer.
– Korting op netwerk- en themabijeenkomsten.
– Exclusieve toegang tot de MemberSpecial.
– Voorrang bij aanmelding voor netwerk- en themabijeenkomsten.

Wat kost het MemberShip?
De jaarcontributie (van 1 januari tot en met 31 december) bedraagt € 100 (ex btw). Daarvoor krijg je korting op de events die LinkedMeer organiseert, gratis toegang tot de exclusieve MemberSpecial. Ook is OpdeKoffie altijd gratis voor Members.

Hoe word je Member?
Je kunt je aanmelden bij het netwerk door je gegevens in te vullen via de onderstaande link. Je ontvangt dan automatisch een factuur. Na betaling ben je officieel member van het LinkedMeer-netwerk.

Ja, ik word member!

Einde MemberShip
Mocht je besluiten niet langer Member te willen zijn van LinkedMeer, houd dan rekening met het volgende. De jaarcontributie heeft betrekking op de periode van 1 januari tot en met 31 december. Als je het MemberShip wilt beëindigen, dien je dit schriftelijk of per e-mail aan te geven. De opzegtermijn is een maand, dus wil je voor het nieuwe kalenderjaar opzeggen, dan dient je opzegging uiterlijk 30 november door ons te zijn ontvangen.