Debby Albers – therapeut, auteur en Doula-coach Relaxed Bevallen trainingen.

Mijn passie is elke VROUW te ondersteunen bij activatie van haar Lichtkracht

 

Als bruggenbouwer van de Nieuwe Tijd is mijn passie om elke VROUW te ondersteunen in activatie van haar Lichtkracht. Kordate veranderingsprocessen van een Leven vol kommer en kwel naar een klachtenvrij, zorgeloos en gezond bestaan vol Zelfvertrouwen. Meer dan ooit is de VROUW nodig in deze transformerende Tijd. Met haar stralende Licht kan de huidige verkrampte wereld opbloeien en geuren als de mooiste ROOS.

Therapie uit het HART staat voor diepgaande transformatieprocessen. Het proces van een Oude Jij naar een NIEUWE JIJ; het proces van angst en onzekerheid naar het vertrouwen en de Liefde en Licht in je Hart. Een bewustwordingsproces volgens de principes van het Vrede-Vrijheidslievende Watermantijdperk.

Ben jij zoekende naar die toverstaf voor verandering naar jouw Nieuwe Droomleven? Stop zoeken, zoek mij op om de diepgaande transformatie processen in een veilig bad met mij aan te gaan. In mijn professionele begeleiding ben ik hard op de inhoud, teder zacht op de relatie. Integere ondersteuning volgens een uniek maatpak traject. Een krachtige energetische bezem helpt je voor het vlot opruimen van je diepste pijnen en ongewenste of moeilijke situaties in het Leven. Door die schoonmaak verdwijnt een veelheid aan fysieke klachten als sneeuw voor de Zon. Een transitie van een Oude Jij naar een Nieuwe POWER JIJ. Zelfliefde is het eindstation met een overvloedig, vredig, vrij, gelukkig en gezond leven tot gevolg. Een Leven volgens jouw Hartenwensen in samenwerking met je Hogere Zelf en zoveel meer prachtige Hemelse Energieën.

Met de Zegen van boven heeft onze gouden samenwerking, als alles meezit, jouw gewenste resultaat: De geboorte van een NIEUWE JIJ. Een stralende JIJ met een mededogend en liefhebbend Hart vol dankbaarheid, een vredige Geest in een sensueel, aantrekkelijk en gezond lijf.

Zowel de Nieuwe Tijd transitie als de Vrouwenpower, uit ik in drie heerlijk pakkende romans. Romans geschreven uit mijn Ziel.

– Thanda

– Vrijheid de droom van Sophie

– Vrede de heilige missie van Sophie

Middels de individuele doula begeleiding en RELAXED Bevallen trainingen, draag ik mijn missie uit om zoveel mogelijk vrouwen volgens de principes van Moeder Natuur te laten baren.  Een liefdevolle en vrije geboorte op eigen kracht zonder chemische hulpmiddelen. De beste start voor het sensitieve Nieuwe Tijdskindje!

‘Be the change you want to see in the world’

Welkom!

Met een groet uit het gouden hart,

Debby

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!