Jenneke Fokkens-Rip – Verpleegkundige

Mijn specialisatie is canule- en beademingszorg voor kinderen in thuissituaties

Mijn naam is Jenneke Fokkens-Rip, ik ben 59 jaar, ben gehuwd en heb twee zonen.

Inmiddels werk ik bijna veertig jaar als verpleegkundige in diverse gebieden van de gezondheidszorg en vanaf 2000 als zelfstandige in een netwerk met andere ZZP’ers.

Mijn specialisatie is canule- en beademingszorg voor kinderen in thuissituaties. Op dit moment begeleid ik twee zorgintensieve kinderen. Mijn werk past goed bij mij en nog steeds doe ik mijn werk met passie en enthousiasme.

In mijn vrije tijd brengt yoga mij weer in balans. Het is heerlijk om hiermee fit te blijven en tegelijkertijd te ontspannen. Daarnaast hou ik van wandelen en fietsen en vind ik het fijn om van de natuur te genieten.

Ik woon vlakbij het prachtige natuurgebied “de Waterleidingduinen”, daar ben ik regelmatig te vinden.

De reden dat ik mij heb aangesloten bij het LinkedMeer vrouwennetwerk is gelegen in het feit dat het voor mij heel inspirerend is om ook eens buiten mijn vakgebied kennis op te doen en tevens mijn eigen kennis te delen met anderen. Mijn nieuwsgierigheid en interesses komen voldoende aan bod. Ik sta altijd open voor ideeën en tips. Wat voor ambities hebben andere vrouwen? en hoe bereiken zij hun doel? Heel interessant om het daarover te hebben.

Het is ook fijn om weer nieuwe contacten op te doen. Voor deze kwaliteitsmomenten maak ik nu bewust tijd.

Ook hou ik van gezelligheid, en dat zit wel goed bij LinkedMeer.

Het geeft mij energie om er iedere dag weer iets moois van te maken.

Volg je hart in alles, dat streef ik na.

Warme groeten en tot ziens.

Jenneke

Ook lid worden van Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!