Joyce Rijkeboer – JoyVitality

Ik gun je een leven met méér JOY en gezondheid!

 

Ik gun je een leven met méér JOY en gezondheid!

Ik ben Joyce Rijkeboer van JoyVitality en begeleid ambitieuze vrouwen om vanuit eigen kracht te laten ervaren welke positieve invloed zij hebben op hun Vitaliteit, Veerkracht en Levensvreugde.

In een veilige setting werken we aan specifieke vraagstukken. Online of in mijn praktijk in Hoofdorp-Centrum. Desgewenst kan een gesprek aangevuld worden met een holistische pulsing massage. Dit nodigt uit tot een diepere ontspanning en loslaten van mentale of fysieke blokkades.

Mentale en fysieke gezondheid heeft een centrale rol in mijn leven. In mijn werk heb ik jarenlange ervaring als veiligheidskundige en arbeidshygiënist. Privé kwamen de nodige uitdagingen voorbij op mentaal en fysiek vlak.  Mijn definitie van gezondheid is gebrek aan vitaliteit in plaats van gebrek aan ziekte.

Mede door mijn eigen behoefte om hieraan te werken, heb ik diverse coachopleidingen gevolgd en geef ik met heel mijn hart, invulling aan mijn passie. Vanuit verbinding de ander begeleiden om innerlijk te groeien. Vanuit positiviteit samen werken aan een gezonde levensstijl waardoor betere keuzes gemaakt worden. Kleine veranderingen hebben invloed op mentaal, fysiek, sociaal en emotioneel vlak. Voor jou en jouw omgeving.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

Ik nodig je van harte uit voor een kosteloze welzijnscheck.

Surf naar mijn website joyvitality.nl of scan de QR-code:

 

                  

 

 

 

 

 

 

 

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!