Lisanne van Beelen – Voedingscoach

Hoe belangrijk is, gezonde, voeding voor jou?

Ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, ach toch maar een chocolaatje, avondeten, wijntje… We eten en drinken heel wat op een dag, eigenlijk denken we er niet eens meer over na. Je hoeft maar een kast open te maken of de straat op stappen en overal is eten te vinden. Geweldig natuurlijk, we hoeven er helemaal geen moeite meer voor te doen! We hoeven maar een hand uit te steken en het is er.

Maar denken we er eigenlijk nog wel over na wat we eten? En, misschien nog belangrijker, waarom we eten? Wat is het doel van al dat eten?
Zelf weet ik wat gezonde voeding voor je lichaam en geest kan doen en wil ik deze kennis overdragen aan iedereen die geïnteresseerd is in (sport)voeding, die wilt afvallen of aankomen of simpelweg vragen heeft over zijn of haar voeding en eetpatroon.

Als Voedingscoach Lisanne werk ik volgens de Ik Mag Alles Eten methode van Gewichtsconsulenten Nederland. Je gaat geen calorieën tellen en geen strenge regels volgen, maar zoekt samen met mij naar alternatieven in plaats van dat bepaalde voedingsmiddelen verboden zijn.
Het persoonlijke coaching traject is volledig op jou afgestemd en samen werken we naar jouw nieuwe levensstijl. 

Gezonde groeten, 
Lisanne van Beelen

Lid worden?

Wil je lid worden van dit zakelijke netwerk voor vrouwen? Meld je dan nu aan!