Marian van Rijn – Aton Coaching

“Ongeacht hoeveel fouten je maakt of hoe langzaam je progressie boekt, je ligt mijlenver voor op zij die niets doen”

“Ongeacht hoeveel fouten je maakt of hoe langzaam je progressie boekt, je ligt mijlenver voor op zij die niets doen.” Deze quote van Anthony Robbins is mij op het lijf geschreven!

Ik ben Marian van Rijn en werk als coach en manager Personeel & Organisatie. Daarnaast ben ik lid van de Raad van Toezicht bij een organisatie voor kinderopvang. En werk ik bij de Coaching Academy International als individueel begeleider van coaches-in-opleiding.

In 2014 heb ik Aton Coaching opgericht. Dat is dé coachpraktijk voor iedereen die bereid is kritisch naar zichzelf te kijken en voor wie verlangt naar duurzame groei en zich persoonlijk en/of professioneel verder wil ontwikkelen. Ik roep klanten om op naar zichzelf te (durven) kijken. Niet te blijven zitten en hopen dat het beter wordt, maar in beweging te komen. Om keuzes te maken, veranderingen aan te brengen in een situatie die ongewenst of lastig is of verdriet geeft.

Naast Aton Coaching verzorg ik coach- intervisietrajecten via een collectief van professioneel opgeleide coaches (Coaching Academy Professionals). Ik coach zowel individuen als teams.

Ook lid worden van Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!