Marian Verschuren – De Essentie, Praktijk voor Kernvragen

“Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt!”

Achter een mooie facade zeg je vaker ja terwijl je nee bedoelt. Je voelt het wel, maar ach, je negeert dat en het gevoel ebt weer weg. Is dit een patroon geworden en wil je weer de regie hebben over je eigen leven? Dan kun je bij mij terecht. Of het nu gaat om werk-, privé- of partner relaties.

Ik ben Marian Verschuren. In de afgelopen 10 jaar heb ik enkele honderden studenten, (startende) ondernemers en andere cliënten begeleid stappen te zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. In coaching, therapie en trainingstrajecten. Ieder mens heeft zijn eigen oplossingen in zich. Wil jij  daar (weer opnieuw) contact mee maken? Je bent van harte welkom.

“Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt!”

Ga met me mee! Ik nodig je uit voor een driedaagse workshop aan de prachtige Colombiaanse Caraïbische kust. Daarna bewandelen we met een lokale gids het pad naar La Ciudad Perdida, de Verloren Stad. We ronden deze unieke ervaring af met nog één dag aan de Caraïbische kust.

Wanneer?

10 januari 2020 – 20 januari 2010.

Voor meer informatie kijk in deze foler.

Let the magic happen! Het is tijd voor jou!

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!