Monique Paap – Schoonheidsstudio Monique

Al 30 jaar in hart en nieren schoonheidsspecialiste

Ik ben Monique Paap: al 30 jaar in hart en nieren schoonheidsspecialiste en al 20 jaar met passie eigenaresse van Schoonheidsstudio Monique

In 1984 ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. Die heb ik afgerond in 1986. En in de loop der jaren heb ik veel ervaring en kennis opgedaan!

De schoonheidsstudio ligt aan de ringvaart in Lisserbroek, een gezellig dorp in de Haarlemmermeer. De locatie is zeer goed te bereiken vanuit de hele bollenstreek, vanuit Nieuw-Vennep en Hoofddorp.

Als schoonheidsspecialiste wil ik mijzelf onderscheiden. Essentieel voor mij in dit vak is: persoonlijke en uitgebreide aandacht geven in een sfeer en omgeving die een klant helemaal tot rust laat komen.

Met mijn ervaringen, mijn adviezen en alle beschikbare mogelijkheden in mijn praktijk is het ook voor u mogelijk om een gezonde en stralende huid te hebben.

Met een stralende groet,
Monique Paap

Lid ANBOS
STIVAS gediplomeerd 

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!