Monique Paap – Schoonheidsstudio Monique

Al 30 jaar in hart en nieren schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Monique Paap en woon in het prachtige Lisserbroek waar ik al bijna 15 jaar mijn rustige en sfeervolle praktijk voor huidbehandelingen /onder mijn fijne huis run (dijkwoning).

Ik werk al ruim 37 jaar in dit mooie vak als huidspecialist. Met mijn ruime ervaring in deze mooie branche zorg ik ervoor dat vrouwen (soms een enkele man) met een stralende huid en een rustige mindset de deur uitgaan. 

Ik heb een zeer vaste klantenkring die al jaren voor verschillende behandelingen bij mij komen. Voor huidverbeterende behandelingen, voor huidadvies, ontharen met sugar. Of voor een ontspannen massage.

Ik werk ook al 37 jaar met het huidverzorgingsmerk Dr. Belter. In de behandelingen in mijn praktijk geeft het prachtige resultaten en voor thuis gebruik heeft Dr. Belter een grote range aan producten voor iedere leeftijd en huidtype. 

Ik werk graag met mijn handen en heb ook buiten een ultrasoon apparaat geen apparatuur in mijn praktijk.

Fijn om met zoveel liefde, kennis en ervaring mijn passie te kunnen doen. 

Monique Paapschoonheidsstudio.nl

Lid ANBOSSTIVAS gediplomeerd 

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!