Monique van Vugt – HUISvanMO

Wat is er nu leuker dan het uitpakken van een kadootje?

Mijn naam is Monique van Vugt, sinds kort lid van LinkedMeer.

In 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf HUISvanMO, een webshop waar je unieke, stijlvolle, mooie, leuke en lekkere kadopakketten kunt vinden voor vrijwel elke gelegenheid die je maar kunt bedenken, zowel zakelijk als privé.

Voordat ik hier nog meer over ga vertellen, even kort iets over mezelf.

Ik ben een geboren en getogen Brabantse, heb gestudeerd in Amsterdam en woon inmiddels zo’n 25 jaar in Hoofddorp. Ook ben ik al heel lang gelukkig getrouwd en de trotse moeder van 3 studerende zonen.

Verder ben ik een echte theedrinker, die dol is op het gezellig maken van ons huis, houdt van online shoppen, graag leest (tijdgebrek is hier helaas vaak een spelbreker) én het leuk vindt om taarten te bakken, die wel heel lekker maar niet al te ingewikkeld zijn.

 Eind 2016 kwam er door een reorganisatie een einde aan mijn jarenlange loopbaan als inkoper. En wat dan? Na veel nadenken over wat ik leuk vind en wat juist niet, heb ik een jaar later de sprong in het diepe gewaagd en ben ik gestart met HUISvanMO. Waarom? Ik wilde graag iets doen waarin ik mijn ziel en zaligheid kan leggen, waarin ik mijn creativiteit kwijt kan en waarmee ik anderen gelukkig kan maken. Om te beginnen heb ik toen mijn eigen thee-lijn ontwikkeld om daar vervolgens stijlvolle kadopakketten omheen te ‘bouwen’. Essentieel is dat het om een samengesteld kado gaat, om een pakket met diverse smaakvolle, bij elkaar passende artikelen. De gedachte hierbij is het overbrengen van een warm thuis-gevoel, van sfeer, gezelligheid of ‘hygge’ zoals de Denen zeggen. Bij dit gevoel horen behalve de heerlijke thee bijvoorbeeld sfeervolle (geur)kaarsen, originele kaarten, mooie servetten, leuke woonaccessoires, geurige zeep, verrukkelijke chocola en ander lekkers. Kortom alles waarvan je gelukkig wordt, samen ingepakt in een zwarte kadodoos.

Dit maakt een kado van HUISvanMO ‘more than just a present’. Het is niet alleen een mooi pakketje gevuld met leuke artikelen maar meer nog een doos vol geluk. Het uitpakken is een feestje!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust een kijkje in mijn webshop www.huisvanmo.nl  

Natuurlijk wil ik je er ook graag meer over vertellen tijdens één van de LinkedMeer bijeenkomsten.

En wie weet kunnen we – als het corona-technisch weer verantwoord is – een theeproeverij organiseren; niet alleen heel lekker en gezellig maar je steekt er ook nog eens iets van op.

Hopelijk tot binnenkort.

Hartelijke groet,

MOnique

 

HUISvanMO | kado & thee in stijl                 

 

Wat is er nu leuker dan het uitpakken van een kadootje?

Alleen al bij het zien van een zorgvuldig en mooi ingepakt kado wordt iedereen blij en als dan vervolgens blijkt dat de inhoud al net zo verrassend en leuk is als de buitenkant, is het feest toch compleet?

MORE THAN JUST A PRESENT

Om nog even terug te komen op de openingsvraag; misschien is een kado geven nóg wel leuker. Met HUISvanMO speel ik daarom in op de behoefte aan het geven én krijgen van stijlvolle kado’s die met liefde en aandacht zijn uitgezocht en ingepakt. En jij hoeft daar verder helemaal niet meer over na te denken; dat heb ik al voor je gedaan!

Essentieel is dat het om een samengesteld kado gaat, om een kadopakket met diverse smaakvolle, bij elkaar passende artikelen. De gedachte hierbij is het overbrengen van een warm thuis-gevoel, van sfeer, gezelligheid of ‘hygge’ zoals de Denen zeggen. Bij dit gevoel horen behalve de heerlijke thee uit de thee-lijn die ik zelf ontwikkeld heb, bijvoorbeeld sfeervolle (geur)kaarsen, originele kaarten, mooie servetten, leuke woonaccessoires, geurige zeep, verrukkelijke chocola en ander lekkers. Kortom alles waarvan je gelukkig wordt, samen ingepakt in een zwarte kadodoos.

Dit maakt een kado van HUISvanMO ‘more than just a present’. Het is niet alleen een mooi pakketje gevuld met leuke artikelen maar meer nog een doos vol geluk.

 

Aanleidingen voor het geven van zo’n uniek HUISvanMO kadopakket zijn er meer dan genoeg; verjaardagen, bruiloften en partijen, geboortes, een jubileum, Valentijnsdag, Secretaressedag, Moederdag en natuurlijk de feestdagen in december. Maar vergeet ook niet de momenten dat je – zakelijk of privé – iemand wilt bedanken, wilt verrassen of een hart onder de riem wilt steken. Er is altijd wel een reden te bedenken!

 

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom in de webshop www.huisvanmo.nl

 

MOnique

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!