Sabine van der Pels BGN gewichtsconsulent van Food Happiness Eetcoach

Je persoonlijke eetcoach!

Ik heb zelf jarenlang strijd gevoerd met de kilo’s. Mijn overgewicht werd vooral veroorzaakt door een ongezonde relatie met eten.

 Streng lijnen hield ik steeds een tijd goed vol; helaas mondde dit altijd uit in vreetbuien. Ook het weg-eten van boosheid en ontevredenheid, vooral over mezelf, maar eigenlijk over alles in mijn leven, werk, tegenslagen etc., ook wel emotie-eten genoemd, zorgde ervoor dat ik mijn gewicht niet onder controle had en veel last had van jojo-en.

 Na het verlies van mijn doodgeboren dochter besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde geen strijd meer met de kilo’s. Ik wil tevreden zijn met mezelf, trots worden op mezelf. Ik wil meer energie, me gezonder voelen én ik wil iets voor een ander kunnen betekenen.

 Dat betekent dat ik eerst zelf aan de slag ben gegaan. Ik heb mijn patroon van emotie-eten onderzocht en stap voor stap veranderd. Dit heeft mij inderdaad de trots, gezondheid, tevredenheid en een stabiel gewicht opgeleverd die ik wenste.

 Het heeft mij ook de energie en de wens gebracht om professioneel, als Gewichtsconsulent en Emotie-eten de baas-specialist©, vrouwen zoals jij te helpen het emotie-eten de baas te worden.

 Met begeleiding ben jij ZELF in staat blijvend af te vallen!

 Veel vrouwen is het al gelukt het emotie-eten onder controle te krijgen.

 Fantastisch. En het mooie is, dat lukt jou ook!

 Sabine van der Pels

 

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!