Sabine van der Pels – Office ondersteuning

Snel wegwijs in jouw organisatie!

Al meer dan 25 jaar werk ik met veel passie en plezier als managementsupport professional profit en non-profit. Denk aan functies als directiesecretaresse, bestuur secretaresse en persoonlijk assistent.

Nu alweer drie jaar doe ik dit freelance. Om van vaste dienstverbanden over te stappen naar de onzekere freelance wereld is mij heel goed bevallen en sinds deze verandering heb ik eigenlijk non stop kunnen werken in diverse korte en lange leuke uitdagende opdrachten.

Wat mij zo aanspreekt om als freelancer te werken is de nieuwe uitdaging bij elke opdracht. Ook het keer op keer ontmoeten van nieuwe collega’s vind ik een verrijking.

Door mijn ruime werkervaring lukt het mij altijd om snel wegwijs te worden binnen een organisatie en mij nuttig te maken waardoor de klant direct profijt heeft en ontzorgd wordt.

Naast dit leuke werk heb ik twee prachtige zonen Mick (11) en Luuk (9) samen met Edger en wonen we in een heerlijk huis in Nieuw-Vennep. In mijn vrije tijd ga ik voor ontspanning heel graag wandelen in de natuur, mountainbiken of hardlopen. Ook geniet ik enorm van leuke uitstapjes of vakanties met mijn gezin.

Kijk voor meer informatie over mijn professionele profiel op https://www.linkedin.com/in/sabinevanderpels/

 

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!