Sippy Zwalua – Teammanager / Loopbaan professional

In mijn vrije tijd maak ik graag abstracte schilderijen met veel kleur!

Mijn naam is Sippy Zwalua-Boorsma. Ik ben getrouwd, moeder van 1 zoon en woon in Hoofddorp. Ik ben loopbaanprofessional en werk bij de gemeente Rotterdam als teammanager

Teammanager Gemeente Rotterdam
In mijn functie als teammanager ben ik leidinggevende van drie teams met coaches, stagiaires en kwaliteitsmedewerkers van de afdeling Prestatie010, cluster Maatschappelijke Ontwikkeling (25 medewerkers). Deze teams zijn gevestigd in de gebieden Prins Alexander, Kralingen/Crooswijk en in het Oude Noorden.

De activeringscoaches begeleiden werkzoekenden (Verordening Participatiewet 2015) om een tegenprestatie (vrijwilligerswerk verrichten, mantelzorg leveren, volgen van een taal- of een beweegtraining, werken aan of andere maatschappelijke nuttige activiteiten) te verrichten. Het doel is om zoveel mogelijk werkzoekenden in Rotterdam een vervolgstap te laten zetten in hun persoonlijke ontwikkeling, waarbij “IEDERE STAP TELT” en waar mogelijk richting betaald werk.

Lid van het Management Team van de afdeling Prestatie010 (130 medewerkers), Cluster Maatschappelijke Ontwikkeling, Gemeente Rotterdam.

Algemeen bestuurslid Linkedmeer
Daarnaast ben ik algemeen bestuurslid van LinkedMeer, het zakennetwerk voor ondernemende vrouwen in de Haarlemmermeer en omstreken.

Hobby’s
In mijn vrije tijd maak ik graag abstracte schilderijen met veel kleur (acrylverf) www.modernartsippy.com

Tevens organiseer ik ieder jaar bijeenkomsten/evenementen in mijn woonomgeving in het kader van “ken je buren”.

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!