Yolanda Broekhuizen – xifotografie

Xi je graag een keer voor mijn lens

Al meer dan 18 jaar ben ik fotograaf. Een liefde die is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf waarin ik vooral mensen fotografeer. Het maakt niet uit of dit een zakelijke shoot is, of een bijzonder persoonlijk portret; in alle gevallen draait het om het model zich comfortabel laten voelen voor mijn camera. Mijn klanten willen wel foto’s, maar vinden het vaak superspannend om gefotografeerd te worden.

Door mijn jarenlange ervaring coach ik mensen met heel veel liefde en plezier door hun persoonlijke fotosessie. Ik snap je zenuwen, en neem daarom altijd de tijd. Geen druk, en we gaan door totdat de ontspanning te zien is; dán komen de mooiste foto’s. Door deze heel persoonlijke werkwijze wordt iedere fotoshoot een bijzondere shoot. Fotografie is nooit saai, en ieder mens is mooi op zijn eigen manier. IK ZIE (vandaar de naam xifotografie) je graag zoals je écht bent.

Mijn specialiteit ligt bij het maken van brandingfotografie voor bedrijven. En ik fotografeer in mijn studio veel gezinnen, kinderen en vrouwen. Een stille liefde is boudoirfotografie waarbij ik vrouwen als een waar fotomodel vastleg. Dit levert vaak reacties op als: nee, ben ík dat?.. …en daar gaat mijn hart sneller van kloppen!

Xi je graag een keer voor mijn lens,

Yolanda Broekhuizen

www.xifotografie.nl

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!