Alice Jansen

Mijn naam is Alice Jansen. Ik ben beleidsmedewerker op de HR-afdeling bij Luchtverkeersleiding Nederland. Ooit op een andere afdeling binnen gekomen en via verschillende functies en afdelingen en ook cursussen en trainingen uiteindelijk hier op HR beland. Tot nu toe één van de mooiste functies die ik heb vervuld!

Het mooie aan het HR-werk vind ik dat het altijd bruist en dat geen dag hetzelfde is. Dit zegt ook iets over mijzelf, ik voeg graag iets toe aan het geheel en ik houd van uitdagingen.

Sinds 1995 woon ik in Hoofddorp, samen met mijn man en twee dochters. Zelf heb ik jaren gehockeyd (in Amstelveen) en mijn dochters zijn via mij ook met het hockeyvirus ‘aangestoken’. Totdat de meiden naar de senioren gingen (18 jaar), heb ik verschillende vrijwilligerstaken vervuld. Mooi om iets voor de maatschappij te kunnen doen én leuk om weer andere mensen te leren kennen.

Dat is ook één van de redenen dat ik mij bij LinkedMeer heb aangesloten, fijn om nieuwe mensen te ontmoeten en te kijken in hoeverre we elkaar kunnen helpen en van elkaar kunnen leren in het werkveld.

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!