Jorien – Coach

Ik coach vrouwen die last hebben van mentale overgangsklachten, angst en of onzekerheid en die meer zelfvertrouwen en levenslust  willen ervaren.

Even een stukje over mezelf:

Na 30 jaar vliegen bij KLM als stewardess en de laatste jaren als purser en Senior purser, heb ik sinds 1 dec 2020 de stap gemaakt om volledig voor mijn coach praktijk You are in balance te gaan.

Ik coach vrouwen die last hebben  van mentale overgangsklachten, angst en of onzekerheid en die meer zelfvertrouwen en levenslust  willen ervaren.

Daarnaast ben ik ook coach bij Vallei online. Hierbij leer je hoe je je seksuele energie als kracht kan ervaren. Dit werkt heel goed bij overgangsklachtenn. Je krijgt meer energie,, je hormoonbalans herstelt, voelt je weer stralen en je seksuele motor gaat weer aan. Iedere week coach ik een  groepje vrouwen  hiermee.

Waarom ben ik coach geworden? Ik heb zelf ooit op 45 jarige leeftijd heel veel last gehad van de beginfase van de overgang. Ik voelde me toen  niet meer mezelf. achteraf kan ik zeggen dat het een mooie reis is geworden maar wanneer je er midden in zit, geeft dat veel onzekerheid,. Toen had ik  besloten dat ik  andere vrouwen die dit meemaken hierin wil coachen., dus toen alle opleidingen gevolgd.

In het dagelijks leven ben ik getrouwd en moeder van 2 dochters van 20 en 23. Ik hou van wandelen, tennisen, yoga en gezellig een borrel doen met vriende .

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!