Joyce Koster – VirtuJoos

Het plezier van een goed hart is dankbaarheid.

Hoi, ik ben Joyce Koster uit Wilnis. Geboren en getogen! Hier woon ik met mijn zoon (19) en dochter (17) die ondertussen studeren, met onze hond Toos en Sjakie de rode kater. 

Twee jaar geleden ben ik gestart met mijn bedrijf VirtuJoos als Technisch Virtual assistent. Hierdoor kreeg ik de vrijheid mijzelf te ontwikkelen en mijn gevoel te volgen in het leven. Waar ik veel energie voor terugkrijg. Mijn manier van ondernemen heeft dan ook een spiritueel tintje!  

Zelf ben ik holistisch therapeut en jaren studiecoach geweest. Een coach houdt zich graag bezig met haar klanten en helpt mensen verder. Dus heb ik de taak op mij genomen om deze doelgroep te ontlasten van verschillende technische zaken binnen hun bedrijf. Meestal wordt daar als een berg tegenop gekeken en ik vind het juist heerlijk om te doen.  

Daarnaast is het ondernemerschap een reis op zich, de laatste twee jaar ben ik gegroeid en heb ik mede ondernemers mogen bijstaan. Ik ben dan ook een sparringpartner voor velen. Dit gaat soms de diepte in waarbij ik mijn kennis en kunde als therapeut weer kan inzetten.  

Zelf ben ik creatief, gek op kleuren en vind het maken van plaatjes, e-books, visitekaartjes en websites erg gaaf om te doen. Dat geeft mij veel energie.   
 

Als ik alles bij elkaar optel kom ik steeds tot de conclusie dat ik niets anders wil dan op een creatieve, professionele en ondersteunende manier mijn steentje bij te dragen aan een ieder haar succes en groei. Dankbaar voor dat wat ik mag doen!  

Wil jij een keertje persoonlijk kennismaken?  Neem gerust contact met mij op.  

 

Vrolijke groeten,  

Joyce 

06-46726243 
joyce@virtujoos.nl 
www.virtujoos.nl 

 

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!