Leoni Springer – Paard en Balans

Ja ik werk als psycholoog en coach en zet daarbij paarden in.

Ik ben Leoni Springer, geboren in 1981, single, heb twee katten en negen paarden. Negen paarden hoor ik je denken? Ja want ik werk als psycholoog en coach en zet daarbij paarden in. Een tak van ‘sport’ die nog niet zo ingeburgerd is, maar wel super effectief! En daarnaast ook gewoon veel leuker dan binnen tegenover elkaar zitten praten 😉 
In 2011 ben ik gestart met mijn bedrijf Paard en Balans.

Ik help jou zaken helder te krijgen voor jezelf. Wat wil je eigenlijk en waarom? Samen met de paarden gaan we jouw bewuste en vooral ook onbewuste belemmeringen en denkpatronen zichtbaar maken. Zodat je daarna met meer focus, richting en energie verder kan. Ik help je meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, waardoor je diverse situaties met een goed gevoel het hoofd kan bieden.

Waarom ik dit doe door middel van het inzetten van paarden? In het kort: ik maak gebruik van het feit dat een paard een prooidieren en kuddedier is dat in het hier en nu leeft.
Een paard pikt feilloos jouw intenties, emoties en bedoelingen op. Hij moet immers weten of jij gaat aanvallen en hij moet vluchten of niet. Als jij je anders voordoet dan je bent of wat anders zegt dan je denkt, voelt of wil, dan voelt een paard dat en reageert door ander gedrag te vertonen. Hij is dan niet op zijn gemak bij je. Ook moet hij als hij wel bij je wil zijn, dus als jullie een minikudde vormen, uitzoeken wie de leider is. Kan hij jou blindelings volgen bij gevaar of moet hij zelf in actie komen? 
Bovendien veroordeelt een paard niet en is in het hier en nu. Dus als jij wat verandert, verandert het paard mee. Je krijgt directe feedback.

Neem vooral ook een kijkje op mijn website www.paard-en-balans.nl

 

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!