Lisa Suurland – Praktijk Lisa Suurland

Met doelgerichte, kortdurende coaching of therapie weer in balans komen.

Sinds 2017 heb ik een praktijk voor psychosociale therapie en coaching. Ik begeleid cliënten die last hebben van stress, angst of een fobie, maar ook cliënten met ademhalingsproblemen of psychosomatische klachten. Men inzet is om mensen te helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Daarbij gebruik ik verschillende methoden die gelinkt zijn aan de cognitieve-gedragstherapie. In het bijzonder zijn dat de Buteyko-methode (ademhalingstherapie), EMDR en cognitieve-hypnotherapie. 

 De begeleidingstrajecten die ik bied zijn doelgericht en relatief kortdurend. Deze doelen zijn vrij divers en variëren van ‘weer op de snelweg durven rijden’ tot ‘beter slapen door minder apneus’ of ‘meer energie met minder pijnklachten’.

 Mijn werkzame leven voor die tijd zag er heel anders uit. Ik ben opgeleid als bedrijfskundige, (twee studie gedaan: personeelswetenschappen en operations management) en heb allerlei soorten werk gedaan. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat mijn geluk daar niet lag en besloot ik een andere richting in te slaan. Terugkomend bij mijn oude liefde voor de psychologie – waar ik ooit een propedeuse in had behaald – ben ik me gaan omscholen.

Sinds 2016 volg ik diverse therapieopleidingen en -trainingen. Het is eigenlijk een doorlopend leerproces, wat goed past bij hoe ik ben. Jaarlijks volg ik bijscholing om mijn vaardigheden op gebied van coaching en therapie uit te bouwen en zelf verder te groeien. Professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand, en mijn praktijk groeit gestaag door.

 Terwijl mijn werk in hoge mate communicatief is, ben ik in mijn vrije tijd juist lichamelijk actief. Ik ben een ervaren roeier en schaatser, ik geniet enorm van het glijden over ijs of water (… over sneeuw trouwens ook). Zodra de ijsbaan in Haarlem open gaat eind september, sta ik drie keer per week op mijn klapschaatsen. Zodra de baan weer sluit leg ik in een skiff op het water. Werk en hobby beginnen hier overigens in elkaar over te lopen: deze winter (’21-’22) volg ik een trainersopleiding bij de KNSB en ben ik begonnen met schaatsles geven bij mijn ijsclub. … Gewoon, omdat het zo leuk en bevredigend is om anderen te zien groeien en genieten.

website: https://lisasuurland.nl

contact: info@lisasuurland.nl

 

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!