Mariette Dietz – Mariette Dietz Coaching

Ik ​gun kinderen, pubers en jongeren een fijne jeugd en schooltijd.

Ik ben sinds 2014 kinder- en jongerencoach in Hoofddorp, getrouwd met Remco en moeder van 2 pubers van 16 en 17. In mijn praktijk begeleid ik ouders en kinderen als het gaat om mentale problemen of schoolse zaken (leren leren, motivatie, faalangst). Na jarenlang in kantoortuinen te hebben gewerkt in de IT en communicatie, heb ik na mijn NLP- en coachopleidingen de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Ik vind het ondernemen en de marketing een superleuk spel: aan welke knoppen moet ik draaien om klanten binnen te halen: via bijvoorbeeld social media, nieuwsbrieven en sinds kort ook een eigen podcast. Mijn praktijkruimte is een voormalig ketelhuis in de wijk Kalorama in Hoofddorp-Oost. Heerlijk zo’n eigen plekje midden in een woonwijk. Mijn klanten komen vanuit de verre omgeving, vaak werk ik ook via Zoom.

Ik ​gun kinderen, pubers en jongeren een fijne jeugd en schooltijd. Waarin ze stap voor stap leren hoe ze met het leven om moeten gaan. En dan bedoel ik: hoe ga je om met dingen die moeten maar waar je geen zin in hebt, met grenzen, met tegenslagen, met boosheid, angst en verdriet. Ik vind het heerlijk om met pubers en jongeren over dit soort dingen te praten en ze weer wat weerbaarder te maken. Ik volg regelmatig nieuwe opleidingen die ik dan toevoeg aan mijn toolbox. Zo werk ik veel met EFT om met spanningen en angsten om te leren gaan en doe ik sinds een jaar ook hypnotherapie, zowel bij kinderen als volwassenen. 

Ik ben een bezige bij, ik heb ook jarenlang Italiaanse lessen gegeven in mijn praktijkruimte, op het hoogtepunt wel 20 per week. Nu mijn praktijk zo goed loopt, ben ik het flink gaan afbouwen en er in de zomer 2022 helemaal mee gestopt. Met pijn in mijn hart voor de leerlingen, die graag kwamen, maar ik wil me op één ding focussen. Het heeft mijn praktijk weer een extra zet gegeven. Bovendien heb ik nu meer flexibiliteit in de ochtenden en avonden, wat voor mij een reden was om me bij LinkedMeer aan te sluiten. Ik vind het leuk om via zo’n netwerk andere powervrouwen te ontmoeten en zo mijn kring te vergroten!

contactgegevens:

mariette@dietzcoaching.nl

dietzcoaching.nl

linkedin.com/in/mariettedietz

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!