Saskia Woudstra – Freelance Data Specialist

Als freelancer help ik organisaties om hun doelgroep beter te begrijpen.

Mijn naam is Saskia Woudstra en sinds begin dit jaar ben ik lid van het LinkedMeer netwerk. Als freelancer help ik start-ups en kleine organisaties om hun doelgroep beter te begrijpen en inzichten om te zetten naar concrete resultaten. Met mijn jarenlange ervaring in het genereren van inzichten in klantgedrag, kan ik bedrijven helpen om de behoeften en wensen van hun doelgroep te ontdekken en hiermee hun producten en diensten te optimaliseren. 

Mijn doelen voor 2023 liggen op het zakelijk vlak om nóg meer start-ups en kleine organisaties te helpen. Ik ben er heilig van overtuigd dat het begrijpen van je doelgroep de sleutel tot succes is en zich laat doorvertalen in elke strategie. Op persoonlijk vlak wil ik mezelf uitdagen om 100 km te fietsen op mijn racefiets. Nu ben ik stiekem een mooi-weer-fietser, dus ik hoop dat de zon veel schijnt dit jaar en ik veel mooie trainingsdagen kan pakken. Misschien heb je wel zin om samen te trainen op zonnige dagen!

Een van de belangrijkste zakelijke beslissingen die ik heb genomen, is voor mijzelf beginnen. Sinds september vorig jaar werk ik als freelancer en ik heb al zoveel nieuwe dingen geleerd die ik nooit had kunnen doen als ik in loondienst was geweest. Het fijne is dat ik nu veel dichter bij mijn persoonlijke waarden sta en me kan richten op de dingen die er voor mij echt toe doen. Het is een geweldige reis en ik kijk er naar uit wat het me nog meer zal brengen!

Mijn persoonlijke motto is dan ook ‘het gaat om de reis, niet om het doel’ en komt van mijn favoriete gedicht ‘Ithaca’ van Konstantinos P. Kaváfis.

Ik heb gisterenavond nog heel hard gelachen, samen met mijn dochter van 4, die een heel leuk grapje vertelde (en er zelf het hardste om lachte 😉 )

Als ik niet werk, dan probeer ik graag nieuwe bakrecepten uit, of probeer ik iets te maken van hout. Ook zit ik natuurlijk bij mooie dagen op de racefiets voor een rustig rondje ringvaart (appeltaart halverwege is een must).

Waarvoor kun je me ‘s nachts wakker maken? Ik hou heel erg van mijn slaap, dus liever niet 😉 Maar als je me dan toch wakker maakt, dan met een stuk carrotcake.

Een eigenschap, kenmerk of gekke gewoonte die jou typeert? Ik vind het heel leuk om Ikea kasten in elkaar te zetten!

contactgegevens:

swoudstra@gmail.com

linkedin.com/in/saskiawoudstra

LinkedMeer - Druivenstok

Vergroot je zakelijke netwerk bij Linkedmeer!

Ben jij werkzaam in een zakelijke omgeving? Als zelfstandig ondernemer of als professional in loondienst? En ontmoet je graag andere ondernemende vrouwen om je zakelijk netwerk uit te breiden? Dan pas jij bij LinkedMeer!