Onze jaarlijkse VRIJMIBO is er weer – 17 september vanaf 16:30

Beste members,

Het is zover: onze jaarlijkse en wie weet zomerse en zonnige VRIJMIBO! 

In deze bijzondere tijd hebben we elkaar alweer een paar keer kunnen ontmoeten; we hebben gewandeld en zijn we ‘opdekoffie’ geweest.

Vrijdagmiddag 17 september van 16:30 – 19:00 uur nodigen we jullie van harte uit voor de VRIJMIBO bij restaurant Nozem, Concourslaan 26 in Hoofddorp. 

Onder het genot van een glas wijn en een hapje kunnen we bijpraten, vakantieverhalen uitwisselen en wie weet je plannen voor je bedrijf te delen of feedback te vragen. Tenslotte, zakelijk succes ontwikkelt zich niet alleen door ambitie en vakkennis. Open staan voor nieuwe contacten, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe inspiratie is een must om verder te groeien in je zakelijke wereld. Maar ook voor aanmoediging, stimulans en kennisoverdracht zijn juiste contacten om je heen onontbeerlijk.

Met mooi weer borrelen we op het dakterras en als ‘t weer toch wat anders wordt, zijn we binnen welkom.

Ken jij toevallig een ondernemende vrouw voor wie deze borrel een mooie gelegenheid is om vrijblijvend kennis met LinkedMeer en haar members te maken? Als jouw introducee zich aanmeldt, ontvang jij eerstvolgende lidmaatschapsgeld een eenmalige korting van € 10,-.

Je betaalt € 7,50 als je bij de borrel aanwezig bent en een introducee betaalt € 10,00. Je ontvangt achteraf een factuur.

Dus …. Wat houd je nog tegen? Niks toch? Meld je snel aan via info@linkedmeer.nl

We kijken er naar uit om je weer te ontmoeten!

 

Warme groet,

Het Bestuur van LinkedMeer

 

 

 

Lees nog meer…