OpdeKoffie netwerkbijeenkomst bij ‘De Wachtkamer’ in Vogelenzang

Op woensdagochtend 18 december ben je van harte welkom in het oude nostalgische stationnetje van Vogelenzang voor een warme kop koffie of thee met daarbij een stuk overheerlijke, zelfgebakken taart. Netwerken was nog nooit zo leuk en lekker!

Station Vogelenzang werd in 1881 gebouwd en heeft tot 1944 dienst gedaan als reizigersstation. In 1995 werd gestart met de restauratie van dit oude stationsgebouw waarbij de originele indeling zoveel mogelijk in oude staat is hersteld en sinds 2005 zit lunchroom ‘De Wachtkamer’ op de plek waar vroeger de reizigers op de trein wachten. Een super sfeervolle, kleinschalige locatie die helemaal past bij onze ongedwongen LinkedMeer OpdeKoffie netwerkbijeenkomst, ons laatste event van 2024.

Normaalgesproken zijn alle LinkedMeer bijeenkomsten gratis voor onze members en vragen wij aan introducees een bijdrage voor deelname. Maar deze OpdeKoffie is een uitzondering! Iedereen die overweegt om zich in 2025 bij LinkedMeer aan te sluiten en graag alvast eens sfeer wil proeven en kennis wil maken, is zonder betaling welkom; bij de maand december horen immers kadootjes J.

Meld je wél op tijd aan via info@linkedmeer.nl want het aantal plekken aan de koffietafel is beperkt.

Graag tot dan!

Bijeenkomst              ‘Opdekoffie bij LinkedMeer’ netwerkbijeenkomst
Datum                         18 december 2024
Tijd                               van 9.00 tot 10.30 uur (inloop vanaf 8.45 uur)
Locatie                        ‘De Wachtkamer’, Leidsevaart 36 in Vogelenzang

Lees nog meer…