Workshop ‘Schrijf zoals je praat’

Ondernemen is leuk, maar om dat met tekst aan de buitenwereld te laten zien is andere koek. En als je dat doet, schaaf je misschien úren aan een stukje tekst. Kostbare tijd waarin je liever wat leukers doet. Misschien gebruik je allemaal jargon om te laten zien dat je écht, écht kundig bent (maar wat niemand snapt). Of je produceert een tekst waar je lezer zich alleen met 3 koppen extra sterke espresso doorheen weet te slaan. En dat doet geen enkele lezer, geloof me.

Dus… je wilt iets de wereld in slingeren, maar precies daar begint je ellende:

  • Waarover ga ik schrijven?
  • Wat zullen anderen hiervan vinden?
  • Wat heb ik nou te melden?
  • Waarom ben ik geen getalenteerd schrijver?
  • Hoe krijg ik wat ik denk ook goed op papier?

Het kan anders!

In deze workshop laat ik je zien hoe je makkelijker ideeën genereert. En vooral laat ik je ervaren dat schrijven niet zo moeilijk is. Nee, je maakt het vooral in je hoofd moeilijk. Juist als je jezelf blijft, schrijf je de beste teksten. Als je schrijft zoals je praat. Met creatieve opdrachten maak ik de schrijver in je wakker. Grote kans dat je het nog leuk gaat vinden ook.

Denk je, kom maar op, dat wil ik wel proberen? Zorg dan dat je erbij bent op 22 oktober.

Of denk jij ‘mij niet bellen’? Juist dán moet je je helemaal snel aanmelden. Je laptop en schrijfspullen laat je lekker thuis. Alles om aan de slag te gaan ligt voor je klaar.

Over mij

Mijn naam is Irene Duinhoven. Ik ben zelfstandig ondernemer en werk vanuit de gedachte dat iedereen een verhaal heeft. Alleen weet niet iedereen daar woorden aan te geven. Daarom vang ik die verhalen voor mijn opdrachtgevers. Door te luisteren naar wat zij vertellen. Door mij zo goed mogelijk in hen te verplaatsen en te bedenken hoe zij dit naar een tekst zouden vertalen. Dat is de basis voor elke tekst die ik schrijf.

Wat ik nóg leuker vind is anderen enthousiasmeren om zelf te gaan schrijven. Of beter te gaan schrijven. En dat is precies wat we bij deze LinkedMeer avond gaan doen!

Dus meld je aan via info@linkedmeer.nl. Deze workshop is gratis voor LinkedMeer members, introducees betalen een bijdrage van € 20,00 per persoon.
Uiteraard is er na afloop nog gelegenheid om onder het genot van een drankje gezellig na te praten en te netwerken.

Bijeenkomst              Workshop ‘Schrijf zoals je praat’ door Irene Duinhoven
Datum                         22 oktober 2024
Tijd                               van 19.30 tot 22.00 uur
Locatie                        Verenigingsgebouw De Meerklank, Zandlaan 56 in Bennebroek

Lees nog meer…