Themabijeenkomst

Onze jaarlijkse themabijeenkomst heeft dit jaar een heel bijzonder karakter; we gaan naar onze eigen bioscoop!

Op donderdag 27 oktober a.s. (i.p.v. 26 oktober) vanaf 19:30 uur komen we bij elkaar bij ‘Natuurlijk Vertrouwen Bewustzijnscentrum’, Bennebroekerweg  2 in Rijssenhout. Na afloop praten we na en kletsen we bij.

 

Het leukste onderdeel is misschien wel dat we zélf bepalen welke film we gaan kijken. Doe je mee?

Maak een top 3 uit onderstaande voorselectie en mail die uiterlijk 20 oktober aan info@linkedmeer.nl. De film waarop het meest gestemd wordt, tonen we op 27 oktober a.s.

 

1) The shift – Wayne Dyer. Wanneer mensen op een gegeven moment in hun leven zich afvragen -is dit nu alles? Dit is de start van de innerlijke reis van ambitie naar betekenis, zin en inhoud in ons leven. 

 

2) De Celestijnse belofte – James Redfield. De zoektocht naar een oeroud maniscript met 9 universele levensinzichten 

 

3) The Shack -Een rouwende man ontvangt een mysterieuze, persoonlijke uitnodiging om God te ontmoeten op een plek die ‘The Shack’ wordt genoemd.

 

4) The Truman show – Wat als je leven vanaf je geboorte al doorlopend op beeld wordt vastgelegd en aan de rest van de wereld wordt getoond als amusement? 

 

5) Yesman – Bankier Carl Allen daagt zichzelf uit om overal ja op te zeggen, hij merkt al snel dat hij hierdoor in allerlei negatieve situaties belandt. 

Lees nog meer…

De VoorstelVrijdag

De VoorstelVrijdag

We hebben iets nieuws! De VoorstelVrijdag op LinkedIn, Instagram en Facebook Voortaan gaan we elke vrijdag een LinkedMeer member in het zonnetje zetten op onze social media. De eer van de eerste...

Zet vast in je agenda!

Zet vast in je agenda!

Ook in 2024 hebben we weer een volle agenda.  Elf keer per jaar organiseert LinkedMeer een netwerkbijeenkomst of een ander evenement. Zo hebben we dit jaar weer diverse leuke, interactieve en...

Bestuursvergadering april

Bestuursvergadering april

Afgelopen week is het LinkedMeer bestuur weer bij elkaar gekomen. Dit keer in het gezellige kantoor van Marjon. We hebben ook voor het tweede kwartaal een aantal leuke evenementen op de agenda...