VRIJMIBO

Ben je al terug van vakantie? En weer in het ritme? Of mag je in de komende tijd nog weg?

LinkedMeer sluit in ieder geval deze zomer af met de jaarlijkse VRIJMIBO. Vrijdag 23 september van 16:30 – 19:00 uur kunnen we heerlijk op het dakterras (en als het regent gezellig binnen) van restaurant NOZEM, Concourslaan 26, 2132DK  Hoofddorp genieten van een glas wijn met lekkere borrelhapjes.

Leuk om onze vakantieverhalen uit te wisselen en wie weet je plannen voor je bedrijf te delen of feedback te vragen. Tenslotte, zakelijk succes ontwikkelt zich niet alleen door ambitie en vakkennis. Open staan voor nieuwe contacten, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe inspiratie is een must om verder te groeien in je zakelijke wereld.

En ken jij toevallig een ondernemende vrouw voor wie deze borrel een mooie gelegenheid is om vrijblijvend kennis met LinkedMeer en haar members te maken? Nodig haar dan uit om met je mee te komen. Je betaalt € 7,50 als je bij de borrel aanwezig bent en een introducee betaalt € 10,00. Je ontvangt achteraf een factuur. Als jouw introducee zich aanmeldt bij LinkedMeer dan ontvang jij op je eerstvolgende lidmaatschapsgeld een eenmalige korting van € 10,-.

We vinden het natuurlijk heel leuk als je van de partij bent. Kom je?

Meld je aan via info@linkedemeer.nl en zet de VRIJMIBO in je agenda!

Tot de 23e!

Bestuur van LinkedMeer: Sippy, Marjon, Ingrid en Elsbeth

Lees nog meer…