LinkedMeer groeit en groeit…

Het eerste kwartaal van het nieuwe bestuur zit erop en wat mooi, de aantrekkingskracht van LinkedMeer groeit en groeit. Wow! Trots! We staan in de picture! De hakken van LinkedMeer staan steeds steviger in de grond van de Haarlemeermeer en verre omstreken. Een vruchtbare ontwikkeling voor elke ondernemende vrouw die zelfstandig óf in vast dienstverband een veeleisende functie heeft.
Ons netwerk ondersteunt van harte al deze stoere vrouwen in hun passie. Tenslotte, zakelijk succes ontwikkelt zich niet alleen door ambitie en vakkennis. Open staan voor nieuwe ontwikkelingen is een must om verder te groeien in je zakelijke wereld. En voor aanmoediging, stimulans en kennisoverdracht zijn dan de juiste contacten om je heen onontbeerlijk.

Naast het zakelijk deel, steunt LinkedMeer een goed doel. Voor het komend jaar is dat inloophuis Adamas. Van elke bijdrage door member en introducee aan een event, verdwijnt een klein percentage van dat bedrag in de Adamas donatie pot. Hieronder enige  informatie over Adamas.

Wanneer mensen met kanker geconfronteerd worden krijgen ze te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Het Adamas Inloophuis biedt een veilig en warm huis waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) met kanker, hun naasten of nabestaanden terecht kunnen voor informatie en (psychosociale) begeleiding.  Ze kunnen er terecht voor een kop koffie en een luisterend oor, of om kennis te maken met verschillende activiteiten (lotgenoten contact, informatie, creatieve en lichaamsgerichte workshops en therapeutische begeleiding). Activiteiten die hen weer (veer)kracht geven om met kanker te leren leven.

In het Adamas Inloophuis werken 110 vrijwilligers die 7.500 bezoeken begeleiden.
Adamas is een strategische partner van het oncologiecentrum Spaarne. Adamas vrijwilligers bieden patiënten en naasten een luisterend oor en beantwoorden niet-medische vragen en begeleiding. Zij zijn aanwezig in de in de wachtkamers van Spaarne Gasthuis en van het Antonie van Leeuwenhoek en bij de dagbehandeling. In 2018 waren er 7.500 contactmomenten.

Lees nog meer…