Memberspecial

Op 7 februari 2019 onze jaarlijkse MEMBERSPECIAL bij Kookstudio IndenOssewaerd in de Kwakel. Het woord zegt het al, de memberspecial is exclusief voor onze members!

LinkedMeer promoot de interactieve inslag tussen het bestuur en haar members. Daarom mochten de aanwezige dames op het Champagneontbijt van 9 januari jl. hun voorkeur uitspreken over de keuze van de kookworkshop op 7 februari a.s.
En, de hoop van sommige werd bewaarheid; de Surinaamse keuken kwam als eerste uit de bus. Wel op de voet gevolgd door de kookworkshop Indiaans en daarna Italiaans.

Koken is verbinden, koken is verrassen, koken is verblijden, koken is een culinaire reis naar…Suriname. De Surinaamse keuken met de echte authentieke en pure smaken zoals de Surinamers dat kennen. En weet, je hoeft echt geen chef-kok te zijn om lekker Surinaams te leren koken. Deze inspirerende kookworkshop houden we in prachtige Kookstudio ‘In den Ossewaerd’, Vuurlijn 50 in De Kwakel.

In de ruime Kookstudio verwachten we je graag op donderdag 7 februari rond half zes voor een welkomstdrankje en hapje van het huis. Als iedereen aanwezig is, verdelen we de groepjes en gaan we gezellig aan de slag. De kookworkshop duurt ongeveer 4 uur (uitleg, koken, eten, en natafelen). Laat je maar verrassen.
Bij uitstek is deze culinaire avond geschikt om het onderlinge contact met elkaar te intensiveren. En daar is de Memberspecial juist op gericht ten opzichte van de andere themabijeenkomsten.

En ben je ergens allergisch voor? Vegetarisch? Laat dat ons weten op info@linkedmeer.nl , dan overleggen wij dat met de keuken in Den Ossewaerd.

Het programma

Datum: 7 februari 2019
17.30 – 17.45 uur Ontvangst met borrel en hapje van het huis.
18.00 – 22.00 uur Opening, kookworkshop, aanschuiven, netwerken

Locatie

In den Ossenwaerd
Vuurlijn 50
1424 NS DE KWAKEL
Route

Kosten

De memberspecial is exclusief voor onze members en er zijn geen kosten aan verbonden

Aanmelden

Wil je dit gezellige event niet missen, meld je dan gauw aan op info@linkedmeer.nl.

We hopen je te begroeten!
Met culinaire groet,

Namens het bestuur, Marjon en Debby

SaveSave

SaveSave

Lees nog meer…