Member in the spotlight – Sheila van Limpt

And the winner is …..

Het leek wel op de uitreiking van de Oscars; op 25 april schreed Sheila aan de hand van haar man Gradus over de rode loper, gekleed in een schitterende galajurk en prachtig opgemaakt de locatie binnen waar een live verbinding tot stand kwam met de uitreiking voor de Beauty Awards.


In 2019 schreef Sheila zich in voor de verkiezing van schoonheidsspecialiste van het jaar 2020/2021. Na een bezoek van een mistery guest werd ze genomineerd voor Regio West met nog twee collega’s. En wat heeft Sheila een lange adem gehad. De uitreiking werd twee keer uitgesteld maar op 25 april was het dan eindelijk zover. 
 
Als laatste regio tijdens de uitreiking kwam Regio West aan bod. De spanning was om  te snijden. Sheila sprong echt een gat in de lucht toen ze hoorde dat ze had gewonnen! Knuffels volgden en als een echte sommelier schonk haar zoon Gradus het eerste glas roze champagne in voor zijn moeder. 
 
Een trotse en blije Sheila heeft er duidelijk zin in om haar vak verder te professionaliseren waarbij ze zich tegelijkertijd blijft ontwikkelen.
Sheila vertelde dat als ze zou winnen, dit uitgebreid zou gaan vieren met haar gezin en vooral haar klanten. Iedere klant krijgt een speciale Award treatment. Benieuwd wie deze feestbehandeling al heeft gehad!
 
Vanuit LinkedMeer is in de nieuwsbrief ruimschoots aandacht aan Sheila gegeven. Er is zelfs voor haar geduimd, vooral toen de verkiezing tot twee keer toe werd uitgesteld. Het duimen heeft blijkbaar geholpen.  
 
Ben jij ook genomineerd of heb jij iets te vieren dat je met ons wilt delen? Laat dit de redactie van de Nieuwsbrief weten via info@linkedmeer.nl We besteden graag aandacht aan jou!

Lees nog meer…