Mijn kennismaking met LinkedMeer – door Marloes Kempers

Mijn kennismaking met LinkedMeer!

Mijn naam is Marloes Kempers en ik mocht op dinsdag 25 mei 2021 deelnemen aan de avondwandeling met andere ondernemende vrouwen. Zelf ben ik mede-eigenaar van Intertraining, adviesbureau Brandbeveiliging.

Het leek mij leuk om nieuwe mensen te ontmoeten waarmee je kunt praten en sparren over alledaagse dingen, maar zeker ook over zakelijke onderwerpen. Hoe mooi kan het zijn als je tijdens een ontspannen wandeling kunt netwerken, leren van elkaar of elkaar kunt inspireren.

Niet wetende wat ik precies kon verwachten heb ik mij gevoegd bij de groep welke zich had verzameld bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp. Het was nog een dilemma voor de organisatie of de wandeling door moest gaan in verband met het wisselvallige weer, maar besloten was om de wandeling toch doorgang te laten vinden. En het bewijs dat wij ondernemende vrouwen ons niet zomaar laten tegenhouden is geleverd, want wij waren met maar liefst met 20 vrouwen.

Na een welkomstwoord van Debby Albers hebben alle vrouwen zich even kort aan elkaar voorgesteld. Het was een gemixte groep met vaste leden en nieuwe vrouwen die een keer wilden meelopen om kennis te maken en de sfeer te proeven. De wandeling en het netwerken kon beginnen.

Het maken van contacten ging heel soepel, omdat iedereen open stond voor contact met elkaar en daarbij ook nieuwsgierig was naar elkaar. Wat onderneem je, wat brengt je hier en waarom ben je al jaren lid van deze netwerkgroep. Dat zijn vragen die zoal voorbij komen. Regelmatig even wisselen van gesprekspartner geeft je de mogelijkheid meerdere leden te spreken en te leren kennen, dus dat heb ik dan ook gedaan. Onderweg werden we getrakteerd op een heerlijk kopje thee of koffie met wat lekkers erbij. Goed verzorgd ook nog dus.

Ondanks de kou had ik na afloop van de wandeling een warm gevoel van deze netwerkgroep. Gezellige, maar zeker ook stoere vrouwen met oprechte interesse in elkaar die elkaar willen helpen en stimuleren in het ondernemen. Mooi toch?

 

Graag tot een volgende keer.

Hartelijke groet, Marloes Kempers.

Lees nog meer…

Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo

Met ingang van dit jaar gaan wij ons als LinkedMeer inzetten voor Stichting Anne-Bo Deze stichting zet zich in voor jonge vrouwen die van huis uit niet de mogelijkheden en middelen hebben om te...