Uitnodiging LinkedMeer vroege ochtendwandeling 22 juni vanaf 08.00 uur

Bijpraten en netwerken

 

Inderdaad, we zijn een netwerkclub voor ondernemende dames die, vóórdat Corona ons land teisterde, met regelmaat fysiek bij elkaar kwam om bij te praten in allerlei vormen. Geen wandelclub dus.

Echter, het team vindt het belangrijk én vooral leuk om elkaar opnieuw te ontmoeten en als het even kan live! Gezien het enthousiasme over de laatste wandeling, hebben we daarom besloten toch weer op pad te gaan! Juist omdat het zo goed beviel. Het smaakt naar meer zonder dat we nu die wandelclub willen worden. Later in het jaar, als we nog meer ‘mogen’, ontmoeten we elkaar vast op andere manier.

Trek je wandelschoenen dus maar weer uit de kast op 22 juni 2021. Met de stabiele weersverwachting is de kans groot dat de ontluikende Zomerzon de wandeling in een prachtig licht zet.

Het programma

Om 07.45 uur verzamelen op parkeerterrein van het Schinkelbos, Bosrandweg ter hoogte van no.35 grens Aalsmeer/Amstelveen vlakbij de Ringvaart.

08.00 uur start wandeling

Na ruim een uur zijn we terug op de verzamelplek.
Voor een ‘koffie toe go’ onderweg wordt gezorgd.

Kosten

Aan deze wandeling zijn geen kosten verbonden. Ook voor niet LinkedMeer members is deze wandeling gratis toegankelijk. Wellicht een mooie manier om in de natuur met andere ondernemende dames kennis te maken.

Aanmelden

Aanmelden via info@linkedmeer.nl

 

 

Het Schinkelbos

Momenteel staat het bos prachtig in bloei, de vogels laten zich goed zien en horen en de hooglanders en paarden zorgen voor een bijzondere sfeer. Geniet van de dodaars en het knoopkruid (zie foto’s) ga op een bankje zitten en laat het geheel op je inwerken.

Het Schinkelbos is aangelegd in het jaar 1999. Dit stukje polder werd omgebouwd tot een stukje bos ter compensatie voor de Vietnamweide die plaats moest maken voor een nieuw tennispark in 1994. Het gebied wordt steeds leuker en geeft een aardig beeld van hoe het Amsterdamse Bos er in haar beginjaren moet hebben uitgezien.

 

 

Lees nog meer…

Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo

Met ingang van dit jaar gaan wij ons als LinkedMeer inzetten voor Stichting Anne-Bo Deze stichting zet zich in voor jonge vrouwen die van huis uit niet de mogelijkheden en middelen hebben om te...