Nieuw jaar, nieuw bestuur!

In de laatste nieuwsbrief van LinkedMeer heb je kunnen lezen dat Birgitta en Linda het stokje van de organisatie van LinkedMeer over hebben gedragen. Wij danken hen heel hartelijk voor alle inzet van de afgelopen jaren. 

Wij, een vijftal enthousiaste dames die al langere tijd member zijn van LinkedMeer, zullen in 2019 met veel enthousiasme een leuk programma voor je gaan organiseren als zakelijke netwerkorganisatie.

 

Het nieuwe bestuur stelt zich graag aan je voor: 

Ank Mewafi-de Jonge (voorzitter)
Mijn naam is Ank Mewafi, getrouwd en heb sinds maart 2010 een uitvaartonderneming in de gemeente Haarlemmermeer. Telkens ervaar ik het weer als heel bijzonder dat ik bij mensen binnen mag komen wanneer zij net een dierbare hebben verloren. Het is zo waardevol om hen te mogen begeleiden in het meest kwetsbare moment van hun leven en om samen naar een liefdevol en waardig afscheid toe te werken.

Debby Albers (secretaris)
Mijn naam is Debby Albers, single-moeder van 3 uitgevlogen kinderen, therapeut, auteur van twee romans en pionier voor vrijheid en gelijkwaardigheid. Graag draag ik mijn steentje bij aan het team van LinkedMeer want ik geloof in de kracht van vrouwen. Gebundelde vrouwenkracht is zelfs invloedrijk op alle werk en leefgebieden.

Sippy Zwalua-Boorsma (public relations en 2e penningmeester)
Mijn naam is Sippy Zwalua-Boorsma, getrouwd en moeder van een volwassen zoon. 
Ik  ben loopbaanprofessional en trainer en begeleid individueel en in groepsverband bij werk-gerelateerde vraagstukken. Ik werk als leidinggevende (drie teams) bij de gemeente Rotterdam. Mijn hobby is abstract schilderen met veel kleur.

Monique Paap (communicatie en social media)
Mijn naam is Monique Paap, getrouwd en moeder van een zoon en al 30 jaar eigenaar van Schoonheidsstudio Monique Paap in Lisserbroek.
Mijn bedrijf is gevestigd in mijn woning met mooie wachtruimte en prachtige salon aan de tuinkant. Heerlijk relaxed!! 

Marjon Middelkoop-Huiskens (ledenadministratie en 1e penningmeester)
Mijn naam is Marjon Middelkoop-Huiskens, sinds 2013 werkzaam als orthomoleculair therapeut in mijn eigen praktijk Vortho. Mijn passie is om mensen met gezondheidsklachten met hulp van een op maat gemaakt voedingsplan en aanvullende supplementen weer klachtenvrij te krijgen. Getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter. 

 

Lid worden?

Wil je lid worden van dit zakelijke netwerk voor vrouwen? Meld je dan nu aan!

Lees nog meer…