Linkedmeer Themabijeenkomst woensdag 9 maart

Gast spreekster: Barbara te Boekhorst, spiritueel coach en schrijfster van het boek: de MAGIC Methode.

Wij werden om 19.30 ontvangen in de prachtige Flex Space ruimte in Hoofddorp. Het was fijn om elkaar weer live te kunnen ontmoeten en te spreken. Dat enthousiasme was duidelijk te voelen in de groep. Om 20.00 werden wij boven in een gezellig zaaltje ontvangen, waar Barbara al klaar stond om ons de presentatie te geven. Op onze stoel lag een rood hartje, een soort stress “bal” met de tekst: Power for me. De toon was gezet voor een leerzame en gezellige avond. 

Er was een voorstel rondje. Wat altijd weer goed is voor nieuwe, maar ook voor de bestaande leden. Bijzonder dat je daar elke keer weer iets nieuw uit haalt. 

De presentatie van Barbara was ontspannen, informatief en duidelijk. Zij heeft uitgelegd hoe haar methode in elkaar steekt. Deze methode kun je gemakkelijk zelf toepassen aan de hand van haar boek. Een paar uitspreken van haar waren:

“Leef vanuit je hart, dan gaat alles gemakkelijker”.

“Doe waar je hart van danst”.

“Durf groots te dromen”. Deze uitspraak werd door mooie praktijk voorbeelden van Barbara ondersteunt.

Wij doen heel veel dingen op onze automatische piloot. Wist jij dat wij 60 tot 80.000 gedachten per dag hebben, waarvan 70% negatief is? Dan kun je wel bedenken hoeveel energie dat ons kost. Heel belangrijk is dus dat wij ons focussen op wat we wel willen!! De wet van de aantrekkingskracht.

De methode bestaat uit 5 stappen; MAGIC. Heel kort samengevat in mijn eigen woorden:

M Maak duidelijk wat je echt wilt. Maak het specifiek.

A Aandachtig voelen, alsof je het al gerealiseerd hebt.

G Gooi belemmerde overtuigingen los. Ruim je blokkades op.

A Afstemmen op de bron. Verhoog je trilling.

C Concentreren. Geaard zijn.

Het is zeker de moeite waard om dit boek in te lezen en in huis te hebben. Een mooi naslagwerk: Zelfhulp kit voor je leven.

Na de presentatie van Barbara zijn wij naar het barretje gegaan. Een meeting point. Daar hebben wij deze mooie avond met elkaar kunnen afsluiten met een drankje en goede gesprekken. 

Barbara en een ieder die zich voor deze avond hebben ingezet: hartelijk dank.

Warme Groet, Kitty van Rijn

Lees nog meer…